2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پشمام اسرائل قراره ایرانو بزنه 

ایران گفته هزار و پونصد تا موشک اماده کردم اگر اسرائیل بزنه دوباره منم میزنم 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

ایران گفته هزار و پونصد تا موشک اماده کردم اگر اسرائیل بزنه دوباره منم میزنم 

'-' در جریانی‌ که اونا‌ موشک‌ های خرزور‌ تری‌ مثل موشک‌ هسته ای دارن؟ آمریکائم‌ خیلی زیادتر داره‌ 

و همینطور‌ در جریانی‌ اگه ادامه پیدا کنه قرار نیست دل کسی به حال ما بسوزه‌؟ '-'

..

'-' در جریانی‌ که اونا‌ موشک‌ های خرزور‌ تری‌ مثل موشک‌ هسته ای دارن؟ آمریکائم‌ خیلی زیادتر داره‌&nb ...

ایران اقتصادش داغونه ولی از لحاظ نظامی قوی و پیشرفته هست شما هم به جای اینکه گل به خودی بزنید و اینقدر کشور رو تحقیر کنید یکم منطقی فکر کنید الان ایران موشکی فرستاد اسرائیل که هیچ پدافندی نمیتونه بزنه 

بعدشم به نظرت میشه کل دنیا هسته ای داشته باشن ایران نداشته باشه؟ایران داره ولی همیشه کاراش رو زیر زیرکی انجام میده مطمئن باش اگر مستقیم و علنی جنگ دو طرفه اعلام بشه و اون هسته ایشو به رخ بکشه ایران یه چیزایی برای رو کردن داره

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

اگه بزنن کجا میززنن کجا میخوره؟؟

چون مرز مشترک نداریم‌ احتمالا اول پایگاهای‌ نظامی، پالایشگاها‌ صنایع 

پایگاهای‌ نظامی پدافند هوایی دارن‌ اما فقط برای یسری‌ چیزا‌ جواب میده 

..

ایران اقتصادش داغونه ولی از لحاظ نظامی قوی و پیشرفته هست شما هم به جای اینکه گل به خودی بزنید و اینق ...

زیاد ۲۰ و ۳۰ دیدی‌ نه؟ 

وضعیت ایران نه چیزیه‌ که جمهوری اسلامی میگه و نه چیزیه‌ که اونور‌ آبیا‌ میگن‌

متاسفانه فامیلای‌ زیادی با شغل حساس داریم‌ تو فامیلمون‌ 😐😂 

اونجوری‌ ک نشون میدن‌ نیست؛ ربطی‌ به خود تحقیری‌ نداره فقط بزرگ نمایی بیش از حد میکنین‌ 

اگه مستقیم حمله نکردن خودشون‌ دلایل خیلی زیادی داره، یکیش‌ روسیه‌ بود که میتونست جلوی‌ آمریکا رو بگیره‌. 

دوم اینکه‌‌اسراییل‌ مرز‌ مشترک زیادی با کشورای‌ دوست ایران مثل لبنان و ایران داشت برای همین‌ نمیتونست‌‌کاری کنه '-' 

کل اینجا‌ فقط اسراییل‌ و پاکستان هسته ای دارن. کسی ام‌ که هسته ای داره منطق خالیش‌ نیست میشه مثل مردم ژاپن‌ تو چنگ‌جهانی ۲ 

..

ایران اقتصادش داغونه ولی از لحاظ نظامی قوی و پیشرفته هست شما هم به جای اینکه گل به خودی بزنید و اینق ...

و اینم‌ یادت باشه اقتصاد ضعیف مردم ضعیف پرورش میده‌؛ اگه واقعا جنگ بشه میبینی‌ که همه مردم بجز‌ عده خیلی کمی‌‌شروع میکنن‌ به فرار کردن‌ چون هیچ‌کس دلیلی‌ برای دفاع نداره. میدونستی همین الان مردم‌ پاشدن‌ رفتن‌ بنزین بزنن‌ که اگه خبری‌ شد فردا از شهرا‌‌ برن‌؟ D: 

توی جنگ هیج وقت به اونی‌ که بالا نشسته ضربه ای وارد نمیشه همونطوری‌ که بارهای زیادی اون بالاییا‌ این جمله رو با خودشون گفتن‌ دوباره تکرار میکنن‌ با از دست دادن‌ دسته ای از مردم بخاطر اهدافمون‌ مشکلی نداریم ماچ به کلت‌ 

..

زیاد ۲۰ و ۳۰ دیدی‌ نه؟  وضعیت ایران نه چیزیه‌ که جمهوری اسلامی میگه و نه چیزیه‌ که اونور‌ آبیا ...

جالبه خود کشور های متحد اسرائیل داره از قدرت ایران حرف میزنه اما خود مردم ما نمیخوان بپذیرن با وجود اینکه اسرائیل و دار و دستش نفوذی ها و جاسوس هایی که دارن قطعا نفوذشون از فک و فامیل شما خیلی بیشتره و اطلاعاتشون از من و بیشتره

بعدشم مسئله جنگ دیگه بحث حجاب و دلار و طلا نیست که چند دستگی به وجود بیاد الان بحث وطن ادمه یعنی کل ایرانیا باید پشت کشور باشن باید همه یک دست باشن نه اینکه یک عده بیان پیش پیش فقط ترس بندازن به جون بقیه مردم و فضا رو متشنج کنند حمایت نمیکنید حداقل ته دل مردم هم خالی نکنید

2825
2823
2791
2779
2792