2777
2789
گاهی اینقد عصبی میشم و خسته و کلافه از شرایطم که دلم میخواد خودمو خفه کنم یا یه کار خطرناک کنم

نکن چون فایده نداره کارت باعث میشه بعدا بدتر بشی 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی تو یه شرایط اجباری قراری میگیری که اصلا دوست نداری و مجبوری کنار بیای باهاش دیگ‌دلخوشی ندارم&nb ...

آره درک میکنم برای خودمم خیلی پیش اومده دلخوشی که فقط بستگی به دید ونگرشت داره که داشته باشی یا نه

آره درک میکنم برای خودمم خیلی پیش اومده دلخوشی که فقط بستگی به دید ونگرشت داره که داشته باشی یا نه

دوزارت عقده شدم هیچ کسی نمی بینه منو انگار عقده ای شدم شاید حرفم بچه گانه باشه دختر تحصیل کرده ای هستم اما با ۳۳ سال سن خواستگار اصلا ندارم میدونم ازدواج حلال مشکلات نیست ولی عقده ای شدم ار بس کسی ندید من

دوزارت عقده شدم هیچ کسی نمی بینه منو انگار عقده ای شدم شاید حرفم بچه گانه باشه دختر تحصیل کرده ای هس ...

عزیزم حس بدیه ولی کاش بتونی با کسی مثل مشاور درمیون بذاری قطعا اگه حس نادیده گرفته شدنت از بین بره خیلی برای خودت خوبه

عزیزم حس بدیه ولی کاش بتونی با کسی مثل مشاور درمیون بذاری قطعا اگه حس نادیده گرفته شدنت از بین بره خ ...

1ره من یه مشاوره نیاز دارم چون برادرم ناراحتی اعصاب داشت پدر مادرم کشت من کلا داغون شون خسته ام خسته

عزیزم حس بدیه ولی کاش بتونی با کسی مثل مشاور درمیون بذاری قطعا اگه حس نادیده گرفته شدنت از بین بره خ ...

گاهی شاد هستم و خوشحال گاهی ناامید و بدبخت گاهی دنبال راهی برای خودکشی گاهی احساس میکنم در حقم ظلم شده