2777
2789

وای بخدا هییییچی نشده چقد تترسسس دارید غرو زدن مادره تمام بچهاش کشته شدن باز میگفت پای خاکم هستم ما هیچی نشده میگیم واای چی بخوریم چکا کنیم هیچی نمیشه نترسید از خون شهدا شرم کنیم اینقدر ضعیف نشون ندیم

الهم عجل لولیک الفرج❤️الهم ارزقنا کربلا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داشت گلم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

هنوز یک نفر خش بر نداشته ایزی لایف لازم شدن

تمام توان کشور خودشون رو دارن زیر سوال میبرن 

ادعای وطن پرستیشون هم میشه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

مثلا شرم کنیم که چی بشه؟؟؟؟؟

بریم عکسشون رو نگاه کنیم بگیم وای شرمنده تونیم؟؟؟ 

دستشون درد نکنه رفتن دفاع کردن از کشور ولی دلیل نمیشه ما بخوابم شرمنده شون باشیم فعلا باید به فکری به حال خودمون کنیم با این مسئولین با عرضههههه

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

نمیگم ربط داره میگم یکم حداقل برای حفظ ظاهرم شده شجاع تر ب نظر بیایم هچی نشده سایت خیس شدع ع ترس

ترس هم داره، ن ک همه چی گل و بلبله، خب جنگ شه منابع و زیر ساخت ها رو اول میزنن و گرونی بیشتر و هزارتا درد و ناامیدی 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!