2777
2789

سلام دوستای گلم. من طبقه دوم زندگی میکنم یه بالکنم داریم که افتاب گیره اونجا. 

گفتم یه چندتا گل و گیاه اپارتمانی بهم معرفی کنید که خوشکلم باشن. مثلا خودم حسن یوسف رو تو نظرم دارم. چون خواهرم داره خیلی قشنگه.

حالا شما توی خونه اتون چه گلدونایی دارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسن یوسف خیلی خوشگله اگ.تو افتاب باشه قرمز میشه اگ.نباشه سبز بذارش تو افتاب قرمزش خوشگلتره

گفتم چرا مال من یه زره وسطش بادمجونی بقیه ش سبز.😂😂😂نگو افتاب نمیبینه رشدش کمه

خدا دی بسه
گفتم چرا مال من یه زره وسطش بادمجونی بقیه ش سبز.😂😂😂نگو افتاب نمیبینه رشدش کمه

اره بذارش تو افتاب قرمزه میشه پر میشه 

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟

اگه خودتونم دارید عکسشونو بزارید بچه ها...به اسم اکتفا نکنید

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

حسن یوسف من تو آفتاب میپلاسه چرا پس😢😢

تا میارمش تو سایه درست میشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

وای من گل مادر زبون دیدم خیلی بزرگه اندازه درخته که؟؟؟

نه اینی ک.من دیدم گل زینتی بود بعد اسمش زبون مادرزن بود😔😔😔گفتم.چرا مادرزن گلفروشه خندید.احتمالا با مادرزنش مشکل داشته

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟