2777
2789
عنوان

دیدم شوهرم با یه خانوم چت کرده

214 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من چند روز پیش فهمیدم شوهرم با همکارش که خانومه چت کرده زود پاک شون کرد من متوجه نشدم چی گفتن قبلش فقط پیام آخر رو دیدم که خانومه برای همسرم نوشته بود مواظب خودت باش 

شوهرم فهمید دیدم خانومه رو از همجا بلاک. کرده و چند روزه من نسبت بهش سرد شدم میخواستم زیاد جدی نگیرم اما از فکرم نرفته بیرون به نظرتون درباره اینکه اعتماد ندارم و سرد شدم به شوهرم بگم یا به روش نیارم

نمیخوام روش به روم باز شه کارای بدتر از این کنه اما نمیدونم چجوری هم برخورد کنم راحت شم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به روی خودت نیار وقتی بلاک کرده یعنی زنه کرم داشته شوهرت نه ، فقط تاکید کن تکیه گاهته تا دلشم گرم شه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
چیو به روش نیاری دیگ فهمید که متوجه شدی قشنگگگگ جرواجرش کن الان اگه برعکس بود فک میکنی یه مرد سکوت م ...

نه بابا پدره زنو درمیارن ولی اینجا میگن عیب نداره و بگذر زنه مقصره که شوهرتو از راه به در کرده

چیو به روش نیاری دیگ فهمید که متوجه شدی قشنگگگگ جرواجرش کن الان اگه برعکس بود فک میکنی یه مرد سکوت م ...

میشه راهنمایی کنی چجوری باید آدمش کنم خیلی گیج و هنگم مغزم جواب گو نیست دیگه 😢