2777
2789

نوزده سالمه حدود دو ساله ک از شهرمون رفتیم ی شهر دیگ پارسال داخل همین شهر ک الان هستم رفتم مدرسه و سال اخرم بود دیگ 

با ی نفر اشنا شدم داخل مدرسه ک چند وقته باهاش قطع ارتباط کردم چون دو رو بود

دوستایی ک تو شهر خودمم داشتم کم کم یادشون از من رفته🙂

تنهام کلن مهارت های اجتماعیم از بین رفته دلم نمیخاد دیگه برم تو اجتماع از طرفی ذیگه خیلی تنهام بیرون که میرم همه با دوستاشونن من هیشکیا ندارم

امشب خیلی دلم گرفته خسته شدم

دلم میخاد بمیرم از تنهایی💔

چیکار کنم یکم از محدوده امنم بیام بیرون و با بقیه ارتباط برقرار کنم؟ 

دلم میخاد برم سرکار کلاسی چیزی اما دلم نمیخاد از خونه برم بیرون 

دلم خوشه سال دیگ برم دانشگاه یکم با ادما برم بیام اما مینرسم داخل دانشگاه هم تنها باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کسی که قبلاً همچین خواسته ای رو داشتم بهت میگم دست نگه دار. چون ما از بچگی اجتماعی نبودیم خیلی ازمون برای قدم گذاشتن تو این راه سو استفاده میشه

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
از کسی که قبلاً همچین خواسته ای رو داشتم بهت میگم دست نگه دار. چون ما از بچگی اجتماعی نبودیم خیلی از ...

اخه همیشه ک نمیشه تنها بود 

من خودم پدر مادر گیری دارم وقتیم ک میرم شهرمون خونوادم نمیزارم برم یکیو ببینم واقعا هررروی ضربس از خونوادم میخوردم اینکه اجتماعی نیستم 

نمیتونم در برابر کسی ک بم زور میگه وایستم 

همش تو سرم میزنن اعتماد ب نفسمو دااغون کردن

من الان ۳۴ سالمه. همسن تو بودم همین جوری بودم.

ببین اعتماد به نفس داشته باش

نگران نباش در موردت چی فکر میکنن

قوی باش وگرنه ازت سو استفاده میشه

حتما دوست خوب که باعث پیشرفتت میشه پیدا کن

از دوران جوونی استفاده کن خیلی خیلی زود میگذره و همسن من که میشی غصه میخوری و زندگیتو همش با دیگران مقایسه میکنی.

اینم بدون هیچی خود به خود درست نمیشه

اگه اوکی هستی پیش یه روانشناس برو و ازش راهنمایی بگیر

تو یبار برو بزورم ک شده صدرصد دیگ همش میخوای بری...البته قبلش لباس شیک واسه خودت بخر بیشتر دپس داری ...

بهتررررر دوست بدرد نمیخوره اجتماعی باش با همه بگو بخند ولی صمیمی نشو .

دانشگاه بری چشم وگوشت وا میشه 😂😂خجالتت میپره 

کلی دوست میدا میکنی در حدی که دلت برا تنهایی تنگ بشه 

پول بده و کلاس مورد علاقتو ثبت نام کن که مجبور بشی بری

سعی کن با ادما حرف بزنی از هر دری که هست اولا چرت و پرت میگی بعد درست میشه کم کم

اگه شرایطشو داری سرکار برو

اگه تو هر چیزی یه زمینه و دانش مختصر داشته باشی حرف‌ و جرئت اظهار نظر و ارتباط پیدا میکنی

راهش اینه فیلم و سریال ببینی کتاب بخونی پادکست گوش بدی 

رو خودت تمرکز کن حالتو بهتر کنی و اعتماد به نفست بره بالا

اخه همیشه ک نمیشه تنها بود  من خودم پدر مادر گیری دارم وقتیم ک میرم شهرمون خونوادم نمیزارم برم ...

راجع به اینکه نمی‌تونی از حقت دفاع کنی چند بار جلو آینه تمرین کن اینقدر حرف بزن و از خودت دفاع کن که برات جا بیفته

آروم آروم پیش برو هیچ وقت با پیشفرض اینکه هیچ دوستی نداری چون نالایقی جلو نرو ؛ با خودت بگو خودم نخواستم دوستی داشته باشم.

علایقت و خودت رو بیشتر و بیشتر بشناس 

مثلا من خودم وقتی میرم کتابفروشی بیشتر اعتماد به نفس پیدا میکنم و راحت تره میتونم ارتباط بگیرم ولی جایی مثل آرایشگاه نه اصلا

موفق باشی 🦋

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️