2777
2789
عنوان

منطق یکسری از زنها در مورد شوهرهاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 4018 بازدید | 161 پست
توجه به ظاهرزن هم نوعی غیرته دیگ دوس نداره زیبایی های زنشوکسی جزخودش ببینه این خودته خودته غیرته

مثلا مهلقا جابری که این همه نفر زیبایی شو دیدن زندگی خوبه داره یا تو؟

ول کنه از چه نظر ول کنه؟مثلا مامان من موهاش بیرونه مانتویی هست بابام به پوشش گیر نمی‌ده ولی یادم نمی ...

خب خوشبخت باشن انشاالله عشقشون زبانزد باشه همیشه 

ولی لطفا کمتر اینجا کلاس بزار و خودتو بالاتره همه ببین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسیو مسخره نکن خودتم مجردی مشخص نیس چارروز دیگه شوهر خودت چطوری باشع

من هرر جوری باشه حق طلاق میگیرم غلط انتخاب نمیکنم مرد تعصبی مذهبی انتخاب نمیکنم بابام پشتمه طلاق میگیرم 

پس این همه مرد خارجی بی غیرتن؟خودتو قانع نکن دخترای نسل جدید از جنس شما نیستن 

ما هم دخترنسل جدیدهستیم،غیرت تودین مامعنی داره نه خارج،فعلامجردی داری همه روقضاوت میکنی صبرداشته باش وکسی روحقیرجلوه نده تاسرت نیاد

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
هر چیزی به جاش به نظر من افراط و تفریط تو هر چیزی ضعف و ویرانی داره و نشانه ی بیماریه چه اون مردی ...

یه عده هستن از اینکه زنها تحقیرشون کنه حتی ار ضا میشن اینا زنها هم اونجوری هستن هیچ عزت نفسی ندارن

من هرر جوری باشه حق طلاق میگیرم غلط انتخاب نمیکنم مرد تعصبی مذهبی انتخاب نمیکنم بابام پشتمه طلاق میگ ...

😂👌کسی جلوتو نگرفته ک انشاالله دَدی همینطوری پشتت باشه 

چقد بیکاری میای از هیجانات میگی واقعا 🤲😄

تو مثالی که اسی زده خوشحالن و حال میکنن و میگن غیرتیه و دوسم داره طبق پست استارتر دارم میگم

غیرت اینه زنی که بهت تکیه کرده جلو خانواده ات حقیرش نکنی  از دهن زنت نزنی برا اونا  موقع درد مریضیش بهش برسی  محبت کنی بهش  بهش تهمت نزنی رفاه آسایشش تامین کنی 

همسر من گیر نمیده 

من رانندگی میکنم باشگاه استخر میرم میام

به پوشش هم سخت نمیگیره ولی باید رعایت کنن چون میدونم تو دلش ناراحت میشه مردا منو با پوشش ناجور ببینن منم بهش احترام میذارم 

یه سری مانتو کوتاه میخواستم چیزی نگفت ولی فهمیدم دوست نداره 

بعداز یه مدت که پوشیدم دیدم واقعا درسته مردا بد جور نگاه میکنن 

بدون اینکه خودش بگه خودم دیگه نموشیدمش 

شوهر من خدارو شکر همه چیزشو به پای من ریخته منم بهش احترام میذارم 

یه عده هستن از اینکه زنها تحقیرشون کنه حتی ار ضا میشن اینا زنها هم اونجوری هستن هیچ عزت نفسی ندارن

‌آره منم زیاد شنیدم درباره ی همچین آدمایی

یکیش دخترخالم بود 

از ۸ سالگی اروپا بزرگ شده و با یه پسر خوب و اقا و محترم نامزد کرد که به شدت بهش احترام میذاشت

اما از نظر دخترخالم یه مرد تو سری خور و ضعیف و بی شخصیت بود. میگفت مرد باید کتک بزنه. تو دهنم بزنه. چرا هر کاری دلم میخواد میکنم و میگه هر جور راحتی؟

خلاصه جدا شد و با یکی ازدواج کرد که همون مشخصات دلخواهشو داره. از دست شوهرش خودکشی کرد

ما هم دخترنسل جدیدهستیم،غیرت تودین مامعنی داره نه خارج،فعلامجردی داری همه روقضاوت میکنی صبرداشته باش ...

مجردم ولی آدمی که انتخاب میکنم درست خواهد بود نباشه هم پدرم پشتمه داداشم پشتمه حق طلاق میگیرم ..چ.چ....نجات پیدا میکنم در هر صورتی