2777
2789
عنوان

منطق یکسری از زنها در مورد شوهرهاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 4018 بازدید | 161 پست

تازه آمار یه قرون دوزار پولی که ازش التماس میکنم بهم بده سبزی و تخم مرغ بخرم رو هم داره🥰. خب اون مَرده فرق میکنه. تازه درباره چندهمسری ام شوخی میکنه ولی اگه من شوخی کنم جرم میده 😍 اون مَرده بهرحال🤪

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا ازدواج نکردم نمکدون سرت تو زندگی خودت باشه به شما چه مردم چه جوری زندگی میکنن 

پس به تو چه من چه تاپیکی میزنم من دارم زنهای حقیر و میگم به بقیه که هر روز کتک میخورهه

غیرت یعنی نزاری زنت روز بد ببینه از بقیه عقب بیوفته وگرنه می‌تونه سرتو ببره چون موهات دیده شده اونم ...

توجه به ظاهرزن هم نوعی غیرته دیگ دوس نداره زیبایی های زنشوکسی جزخودش ببینه این خودته خودته غیرته

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
پس به تو چه من چه تاپیکی میزنم من دارم زنهای حقیر و میگم به بقیه که هر روز کتک میخورهه

به شما چه مگه شما در شرایط اونها هستید کی دلش میخواد کتک بخوره شما هم معلوم نیست زندگیتون چه جوریه که اینجا واسه ما کلاس میذارید

غیرت یعنی نزاری زنت روز بد ببینه از بقیه عقب بیوفته وگرنه می‌تونه سرتو ببره چون موهات دیده شده اونم ...

هر چیزی به جاش

به نظر من افراط و تفریط تو هر چیزی ضعف و ویرانی داره و نشانه ی بیماریه

چه اون مردی که اینکارارو میکنه، چه مردی که زنشو از ۷ دولت آزاد گذاشته و هیچ کاری به کارش نداره

ولی در هر صورت اگه خودشون راضی هستن و کیف میکنن دیگه ما چیکار کنیم و چیکاره ایم واقعا؟

درحد نرمال ک خوبه  ینی ب نظر شما مرد زنشو ول کنه ینی دوسش داره؟

ول کنه از چه نظر ول کنه؟مثلا مامان من موهاش بیرونه مانتویی هست بابام به پوشش گیر نمی‌ده ولی یادم نمیاد مامانم تا ب حال از بابام بد گفته باشه عشقشون تو خانواده زبانزده ولی تا حالا ندیدم به مامانم بگه فلان روسری رو سر نکن ها فلان رژ و نزن ها اینا غیرته؟

حالا میدونی بدتر از این چیه؟؟

اینه که مردا انتظار دارن زنی که باهاش ازدواج میکنن آفتاب مهتاب ندیده باشه ولی خودشون قبل و حتی بعد از ازدواج هررر کثافت کاری که دلشون بخواد میتونن انجام بدن

خداا کنه هرچی زودتر نسل همچین مردایی از بین بره

غلطط میکنن به ما زنا زور بگن

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
من اصلا ازدواج نکردم نمکدون سرت تو زندگی خودت باشه به شما چه مردم چه جوری زندگی میکنن 

چون اسی تاپیک زده توقع داره همه الان هم نظر باهاش باشن 

اسی عزیز شما که داری انتقاد میکنی خودت هم نظرات مختلف رو پذیرا باش 

توجه به ظاهرزن هم نوعی غیرته دیگ دوس نداره زیبایی های زنشوکسی جزخودش ببینه این خودته خودته غیرته

پس این همه مرد خارجی بی غیرتن؟خودتو قانع نکن دخترای نسل جدید از جنس شما نیستن