2777
2789

خواهر زادم دوماه پیش تشنج گرفت با علائم لرزش کم اب دهنشو بزور قورت میداد لباش کبود میشد و هرچی هم باهاش حرف میزدی نمیتونست حرف بزنه

بردنش دکتر نوار مغز گرفتن گفتن تشنج خفیف بوده دارو مصرف میکنه تا بعد دوماه از دیروز تا الان ۷ بار تشنج گرفته با شدت بیشتر 

برای هم آرامش باشیم، همه خسته ایم...

فقط ببرینش پیش دکتر حسن باقری تهران ...که نحاتش میده

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان باز بردنش کرمان گفتن باید ام ار ای از مغزش بگیری دکتره هم حرف امیدوار کننده ای نزده تروخدا یکی بیاد ب من بگه کسی بچش اینطوری شده رو مغرش تاثیر گذاشته یا ن

موفع تب گردن؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خدا کمک میکنه عزیزم نگران نباشید. زودتر تحت درمان جدید باشید تا نرون های عصبی از بین نرفته. طب سنتی ...

تروخدا براش دعا کنید جواب ام ار ای خوب بیا دعا کنیدرو مغزش اثر نزاره

اگ استان کرمانید برید شیراز دکتر خوب تو این مورد کرمون نداره

من همراهشون نیستم یکی از اقوام از این دکتره جواب گرفته برا همین بردنش اونجا اگه خوب نشه دکترشو عوض میکنیم

دختر من 9 روزش بود تشنج کرد تا بیمارستان چند بار پشت سر هم 6 روز بستری بود تنها مشکلش افت کلسیم بود تا چهار ماهگی دارو خورد با کلسیم الان 13 سالشه و سالم اینو گفتم که آروم بشی پپیگیر درمانش باشید و بسپارید به خدا انشاالله که خوب خوب میشه

تروخدا مواظب نوزاداتون باشید الان تشنج یه علائم خفیفی داره ک خیلی کم ب چشم میاد تو این چند وقته ۴ .۵ نفر از اشناها بچهاشون بی دلیل حتی بدون تب تشنج گرفتن کوچیکترینشون ۱ ماهش بوده ک یع چشمش فقط میپرید مادر باهوشی داشته ک متوجه شده بردتش دکتر خواهش میکنم از علایمای کوچیک رد نشید ک عوارضای خیلی بدی داره ممکنه بچه شیرین عقل یا فلج بشه

دختر من 9 روزش بود تشنج کرد تا بیمارستان چند بار پشت سر هم 6 روز بستری بود تنها مشکلش افت کلسیم بود ...

خداروشکر دلم اروم شد انشالله خواهر زاده منم جواب بگیره