2777
2789

سلام دوستان موضوع مال خودم نیست ولی به یک زن ساده که عمرتوزندگیش زحمت کشیده وکارهای خانگی انجام داده بعداز ۳۰سال زندگی حالا فهمیده شوهرش خیانت میکنه یعنی همه اقوام توکوچه خیابون دیدنش ولی این خانم هرچی به همسرش میگه نمیتونه ثابت کنه باکمال پر رویی میزنه زیرش مرده خیلی جمنگ دعوا وساطط بزرگتر داشتن ولی بازبعدچندروز به دیراومدن یاشب نیومدن خونه ورفتارمشکوک ادامه میده.الانم تک برگ چک شد دیده که واسه مهد دختربچه اون زن به مدرسه داده ادرسو مدرسه رو پیدا کرده ولی فامیل بچه رونمیدونه ولی میخادادرس خونه شو پیدا کنه

کسی رو میشناسید واسه این کار میخام براش ادرس خونه برام دریاره وچندتاعکس بگیره وبه شوهرش بگه دروغ میگی دلش میخاد زندگیشو نجات بده 

طرفو پیدا کنه باهرزبونی بیرونش کنه

توروخدا اگه میتونید کمک کنید راهنمایی وراهکار درست بدین جون من نیستم نصیحت های بیهوده به اون نمیرسه

🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیز ما زحمت کشیدیم تاپیک اعتراض# چندین صفحه برديم جلو

لطفا همتون بیایین اینجا اعتراض 

دستت رو لینک نگه داريد آبی شه بعد باز کردن بزن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13432364/%d8%a8%da%86%d9%87-

لطفا برای دور ریختنِ سَمِ کسی‌ اونو روی یکی‌ دیگه تُف نکنید:)💔🙂‌
بره شکایت کنه قانونی دستش به جایی بند هست؟ چون بدون اجازه واطلاع زن اول بوده میگم

اره چرا نباشه .کلا صیغه هم اگه کرده باشه بدتر چون بدون اجازه همسر اولش بوده .

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋
کاش تهران بود خودم به پرونده مدرک میذاشتم زیر بغل خانومه🚶

کاش خیلی گناه داره خانمه سادات هم هست

بعداز۳۰سال این چندمین باره خیانت میبینه

صافوسادست ولی شوهرش به طلاق راضی نیست میزنه زیرهمه چی

🌼

بنظرم توافقی تمومش کنن. چون این رابطه از قبل تموم شده که خیانت اومده این وسط و به آدم خیانتکار هم به هیچ عنوان نباید فرصت دوباره داد چون دفعه بعد حواس جمعتر به خیانتش ادامه میده 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋