2777
2789
عنوان

بیاید اسماتونو بگید امشب سر نماز شب دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 36 پست

شفای فرزاد پسرم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش فکر میکنم نماز شبمو اشتباه میخونم  هرچی نت میزنم بازم حس خوبی ندارم لطفا چند نفر بگن نماز ش ...

۱۱ رکعته

۸ رکعت بصورت ۴ تا نماز دورکعتی با این تفاوت که در نیت بجای نماز صبح میگی نماز شب.

دو رکعت نماز شفع. در رکعت اول بعد از حمد سوره ناس بخون. در رکعت دوم بعد از حمد سوره فلق .

یک رکعت نماز وتر، بعد از حمد سه مرتبه توحید و یک مرتبه فلق و ناس. در قنوت برای ۴۰ مومن دعا یا استغفار کن. بعد ۷۰ مرتبه استغفرالله ربی و اتوب الیه. ۷ مرتبه هذا مقام العائذه بک من النار. ۳۰۰ مرتبه العفو و در پایان قنوت این دعا: رب اغفرلی و ارحمنی و تب علی انک انت التواب الغفور الرحیم.

منم خیلی مریضم خدا شفات بده منو دعا کن فکر میکنم فقط کسی که خودش بیماره حالمو میفهمه 

چشم، برات دعا کردم انشالله هرچه زودتر شفا پیدا کنی و سلامتیت رو بدست بیاری. ❤️🌷

۱۱ رکعته  ۸ رکعت بصورت ۴ تا نماز دورکعتی با این تفاوت که در نیت بجای نماز صبح میگی نماز شب. ...

یعنی همه اینارو باید تو قنوت بخونم بعدم رکوع سجده وسلام ؟ من اینطور میخونم اما شک داشتم بعد استغفار بقیه ذکرها رو باید بعد سلام نماز بگم 

یعنی همه اینارو باید تو قنوت بخونم بعدم رکوع سجده وسلام ؟ من اینطور میخونم اما شک داشتم بعد استغفار ...

۷۰ مرتبه استغفار و اینهارو تو قنوت باید بگی. بعدم رکوع سجده تشهد سلام.