2821
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید جاری🙏😂

645 بازدید | 39 پست

چشون شده مردم

حالا مثلا طلاق نگیرن

شاید خانومه به کار بدش 

پی برده اصلاح بشه

دوتا بچه بی مادر نشن

این خانم باید انقد تحریک شون کنه که طلاق بگیرن؟؟؟؟؟؟؟

از خدا بترسید

مگه خانمه تحریک کرده؟

من ندیدم خیلیشو خوندم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه خانمه تحریک کرده؟ من ندیدم خیلیشو خوندم

می‌گه دلم نمیخاد برگرده و همس ب شوهرش تیکه میندازه ک شماها بی غیرت هستید و.و

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره به شوهرش دائم میگه شما بی غیرت هستیت

خوب میگه

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
شما هم این قدر طرفداری یک خیانت کار رو نکن عزیز من چون خانوم هست میگی؟! خیانت کرده  خدا ازش ن ...

ما ک تو زندگیش نیستیم شوهرش بخشیده  با هم حرف زدن الان اون میخاد رمدکیغ جدید شروع کنه جاریش ناراحته

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اخه به شوهره و خانوادش ربطی نداره  این تصمیمیه که برادرسوهره باید بگیره

همون دیکه بردا شوهرش بخشیده حالا ب هر دلیل ولی  استاتر تاپیک قبل میکفت دلم نمیخاد میخام جدا شن 

این همه مرد خیانت میکنن و زنا بخشیدن و زندگی کردن خب اینار به مرد ببخشید 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز