راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میگه دلم نمیخاد برگرده و همس ب شوهرش تیکه میندازه ک شماها بی غیرت هستید و.و
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
شما هم این قدر طرفداری یک خیانت کار رو نکن عزیز من چون خانوم هست میگی؟! خیانت کرده خدا ازش ن ...
ما ک تو زندگیش نیستیم شوهرش بخشیده با هم حرف زدن الان اون میخاد رمدکیغ جدید شروع کنه جاریش ناراحته
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اخه به شوهره و خانوادش ربطی نداره این تصمیمیه که برادرسوهره باید بگیره
همون دیکه بردا شوهرش بخشیده حالا ب هر دلیل ولی استاتر تاپیک قبل میکفت دلم نمیخاد میخام جدا شن
این همه مرد خیانت میکنن و زنا بخشیدن و زندگی کردن خب اینار به مرد ببخشید