2777
2789

چاقم دندونای طرف راستم همه با هم درد گرفتن لثه م ابسه کرده. اصلا دهنمو باز نمیتونم بکنم چیزی بخورم. تفریحم تو دنیا خوردن چای و شکلات تلخ بود همونم نمی تونم بخورم.  پول هم که ندارم سالمم که نیستم ورزش کنم تا لاغر بشم یا سرکار برم.  وضعیت ازین بدتر هست به نظرتون😓😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم؟ از زندگیت لذت ببر هروز میتونی هر چی دلت خواست بخوری

عزیزم... خب لاغرم اما ملاحظه میکنم.. اونطوری نیست که دائم هر چی دلم خواست بخورم..

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
ثروته که سلامتی میاره

قصد نلراحت کردنتو ندارم 

ولی مراعات کنی سلامتی بدست میاد 

اگر از چاقی و دندون درد و تنگ شدن لباسها و بی پولی و .... ناراحتی خواهش میکنم ۱ ماه شکلات خوردن و بزار کنار همه باهم حل میشه حداقل ۱ ماه امتحان کن اگه تغییر کردی خودت روحیه میگیری واسه ادامه دادن 

منتظر جوابتم 😊🌷

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
قصد نلراحت کردنتو ندارم  ولی مراعات کنی سلامتی بدست میاد  اگر از چاقی و دندون درد و تنگ ...

خیلی کنار گذاشتم و بارها لاغر کردم ولی باز رژیم شکستم و شکلات خوردم.  چیزی نیست که بتونم مادام العمر ادامه بدم. 

خیلی کنار گذاشتم و بارها لاغر کردم ولی باز رژیم شکستم و شکلات خوردم.  چیزی نیست که بتونم مادام ...

وقتی امتحان کردی و نتیجه مثبتش رو دیدی دیگه نمیتونی کسی رو سرزنش کنی و ناله سر بدی . حتی ممکنه سر منشأ بقیه مشکلات زندگیت هم همین بی ارادگی خودت باشه 

یکم اراده داشته باش گلم 

واس یه شکلات؟

بده هم سالم بشی هم خوشکل بشی هم جوان و بروز بشی هم لباسای قبلت سایت بشه هم هزینه شکلات از تو زندگیت حذف بشه ؟

هویج بگیر حلقه کن مدام بخورکه همش دهنت بجنبه چاق هم نشی 

بجا چای پررنگ که تلخه چای کم رنگ بخور که بتونی بدون قند بخوری 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰