2777
2789
عنوان

تومور مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 9396 بازدید | 54 پست
الان بخاطر شرایط تورم و استرسی حاکم بر جامعه ، فشار عصبی و استرس زیاده شده و همه بیمار مغز و اعصابن. ...

ربطی الان ب اعصاب نداره 

چیکار اعصاب و روان دارم‌اخه سرگیجه و سر درد دارم

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من تومور داشت سردرد ..موقع دیدن لکه بود توی دیدش...یک سمت بدنش لمس بود ...مثلا انگشتاش ضعیف تر ...

منم هی حس میکنم بدنم سر میشه 

دیشب نمیتونستم درست غذا بخورم هی قاشقو اشتباهی میبردم

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
اره خب نوبت گیرم نمیاد پیش هر دکتریم نمیشه برم تلفن سوراخ شد از بس زنگ زدم...  چند روزه سر درد ...

شک نکن میگرن داری .. 

مادره منم همینجوری بود .. بیچاره چند سال زجر کشید آخرش با قرص فشار خوبه خوب شد .. نگو فشارش که بالا می‌رفته میزده میگرنش 

یکی رو میشناختم تا لحطه اخز نمیدونست تومور داره.دو س روز قبل فوتش انگشتای ی دستش بی حس شده…

اره منم این بی حسی رو دارم حس میکنم هی بی حس میشم

خب اونکه بله خواستم دقییا علایم بپرسم  اخه دیوونه شدم واقعا همش سرم گیج میره نمیتونم دو قدم بر ...

به شدتی که شما میگی نه ولی همین علائمو داشتم از اعصاب بود 

تومور اکثرا تشنج میکنن .لکنت میگیرن . میلرزن . انشالله که شما مشکل خاصی نداری

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
شک نکن میگرن داری ..  مادره منم همینجوری بود .. بیچاره چند سال زجر کشید آخرش با قرص فشار خوبه ...

والا نمیدونم 

دیگه دیوونه شدم 

بدبختی اینه دکترا یا نوبت نمیدن یا خوب نیستن 

برم دکتر عمومی ببینم چ میکنه معرفی میکنه دکتر خاصی یا چی

حتما امروز برو چشم پزشکی الکی فکرت رو درگیر انرژی های منفی نکن 

من که از خدامه تومور باشه بمیرم تستزس ک نه خوشحال هم میشم