2777
2789

بخدا فكرشم نميكردم همه استادا ميان ي چند تا سوال تو جزوه ميگن ميره بعد راحت جزوه رو ميخوني معدل الف هم ميشي من رشته حقوق دارم ميخونم فك ميكردم حقوق سخته ولي واقعا يكي دوتا كتاب درسامو گرفتم ديدم سخته ولي جزوه ها اسونش ميكنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ما کتاب ۸۰۰ صفحه ای میخونیم 

دوتا برگه ۴ آچار میدن بهمون میگن خلاصه کل کتابو بنویس

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

دانشگاه ما اینطور نیست متأسفانه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

واقعا دانشگاه رفتن خيلي اسونه هر ساعتي بخاي انتخاب واحد ميكني ميري هر درسي بخاي برميداري

اگه ترم اولی کلا ترم اول سخت نمیگیرن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵