انگار باعثش من بودم!همش فکرمیکنم هر انفاقس میفته تقصیر خودمه به زور خودمو مقصر میدونم.دوست دارمگریه کنم!احساس میکنم همه بدیا رو دارم در حالی که اینطور نیست ولی خودمو به زور به این وضع سوق میدم!چرا؟علتش چی میتونه باشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
احتمالا یجور وسواسه یا یه تله ی روانی از کودکیه برای تشخیص بهتر و درمان باید از رواندرمانگر کمک بگیری ولی بخودت بگو من فقط مسیول اعمال خودم هستم البته منم انسانم ممکنه اشتباه کنم مثل همه ی مردم دیگه ولی دلیل نمیشه که بخودم بگم همه ی بدیها تقصیر منه ازخداو تجاربم کمک میگیرم که دوباره اشتباهی مرتکب نشم ولی اگه شدم که دنیا به اخر نرسیده
احتمالا یجور وسواسه یا یه تله ی روانی از کودکیه برای تشخیص بهتر و درمان باید از رواندرمانگر کمک بگیر ...
حرفاتون کاملا درسته ولی یه چیزی بد جور ناراحتممیکنه خیلی خیلی ماراحت میشم گریه میکنم عصبی میشم ارومکه شدم میندازم گردن خودم.میگم من احتمالا جایی اشتباه کردم این شد اخرش در حالی که کاملا مشخصه اصلا تقصی من نیست و من بی گناهک
حرفاتون کاملا درسته ولی یه چیزی بد جور ناراحتممیکنه خیلی خیلی ماراحت میشم گریه میکنم عصبی میشم اروم ...
این تفکرتو باید تغییر بدی دیگه که من مقصرش نیستم منم آدمم وهم کم تجربه مثل خیلی از ادمای دیگه اشتباه کنم ولی باید ازش تجربه و عبرت بگیرم نه اینکه با سرزنش بی جا زندگی رو بخودم حروم کنم
راستی تو نت و اینستا دیدم رواندرمانگرا یسری راهنماییهایی میکنن میتونی به نگاه بندازی شاید بهتر و بیشتر کمکمت کنه یا اگه شرایط مالیشو داری مستقیما با یه رواندرمانگر صحبت کنی