2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا بهش فک نکن ارزشت بیشتر از این حرفاست برا چی براش غصه میخوری

چون خاطره ساختم باهاش.ازاینکه منو دور انداخت ناراحتم 

صبحا با حال بد از خواب پامیشم دائم میزنم خودمو میترسم مثل خواهردوقلوم بخوام با قرص خودمو اروم کنم

چون خاطره ساختم باهاش.ازاینکه منو دور انداخت ناراحتم  صبحا با حال بد از خواب پامیشم دائم میزنم ...

خدا کمکت میکنه عزیزم قرص نخور چون حالت برای همون موقع خوبه

منم مثل تو دارم روزای سختی و سپری میکنم ولی چاره ایی ندارم جز دل سپردن به خود خدا

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود
ممنون گلم شما چرا

پروفایلم و ببین دخترمه حدود 5 ماه پیش برای همیشه از دستش دادم

دیدارم باهاش رفت به قیامت که آیا باز ببینمش یا نه

بخدا غم از دست دادن جیگر گوشه آدم خیلی سخته

خودت و درگیر آدمایی نکن که ارزش با تو بودن و ندارن

یه روزی که ازدواج کنی میبینی عشق واقعی چیه و این عشقایی که توی این دوران برای خودمون انتخاب میکنیم هیچ ارزشی ندارن که براشون قرص بخوریم یا ...

اره ولی من فراموش نمیکنم خیلی زودرنج و حساس شدم

منم یه زمانی مثل شما بودم گوشه گیر شده بودم قید همه چیز و زده بودم دیگه برای ادامه زندگی انگیزه ایی نداشتم اونی که دوسش داشتم و دوستم داشت زن گرفت من افسردگی گرفتم فقط گریه میکردم حدودا 13 سال بعدش من ازدواج کردم و الان میبینم چقدر دیوانه بودم که برای اون آدم این همه گریه کردم 

همسرم عاشقانه دوسم داره و الان توی این شرایط سخت یه لحظه هم من و تنها نذاشته همیشه از خدا بخواه کسی و جلوی راهت قرار بده تا در کنارش آرامش داشته باشی و انقد دوست داشته باشه که برای از دست دادنش دلهره نداشته باشی. شما هم مثل دختر خودم برای خودت ارزش قائل شو بخدا من تجربه کردم و دارم بهت میگم که دیگه خودتو مثل من اذیت نکنی.

منم یه زمانی مثل شما بودم گوشه گیر شده بودم قید همه چیز و زده بودم دیگه برای ادامه زندگی انگیزه ایی ...

فداتون بشم انشالله سایشون بالاسرت عزیزم

این آقا بخاطر اینکه داخل اینستا یه بلاگر پسر فالو کردم منو پرت کرد اونور.مادرش قبلا به مادرم گفته بود پسر بزرگش همسرشو بخاطر اینستاگرام طلاق داده خانوادگی مشکل دارن.

حتی بیرون که بودیم هی نگاه می‌کرد میگفت چرا چیزی نمیگی داد میزد سرم میگفت چرا بهم فکر نمیکنی

خیلی عذابم میده حس میکنم کسی اونقدری که اون دوسم داشت دوسم نداره خودمو مقصر میدونم چرا بلاگر پسر فالو کردم که برگرده بهم بگه این پسر برات جذابه؟😔😔بخدا فکرشو میکنم تیکه تیکه میشم

نمیخوام ناراحتت کنم ولی یه کمی با خودت فکر کن کسی که یکی و دوست داشته باشه سرش داد نمیزنه به خاطر یه فالو کردن از زندگیش بیرونش نمیکنه.

یه کم دیگه که فکر کنی می بینی اگه واقعا دوست داشت یه لحظه حاضر نبود ناراحتیتو ببینه