2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی و حاجت دارا 🌸

170 بازدید | 6 پست

این لینک گروه اینا دعای دسته جمعی هست 

https://eitaa.com/mojezekhoda

باهم و برای هم دعا میکنیم

من فقط عضو هستم یعنی مدیر یا .. نیستم . گفتم شاید شما هم بخواید بعضی اوقات آدمایی که حاجت روا شدن رو میگن . الهی هرکس هر چیزی در دلش داره بهش برسه .الهی خانواده هامون و خودمون عاقبت بخیر شیم و در بهشت خدا جامون باشه . الهی آمین ... امیدوارم یه هرچیزی میخواهید برسید 🌸☺️

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اسی جان اجرت با امام حسین ان شاءالله.

برادرم بیمار هست اما به مادر پدر نگفته.

متاسفانه در اثر تغذیه ضعیف و کار زیاد و بدون استراحت دچار تنگی کانال نخاع شده.

دعا کنید براش. برادر پاک هست  باور کنید پدرها ( اوناییکه دختر دارن) تو مسجد از پدرم میپرسن آقازاده اتون زن نگرفته؟

نمیدونم چه کنم مستاصلم. دعا کنید که دعای غیر مستجابه

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
اسی جان اجرت با امام حسین ان شاءالله.برادرم بیمار هست اما به مادر پدر نگفته.متاسفانه در اثر تغذیه ضع ...

انشالله خود خدا شفا بده برادرتون رو و انشالله عاقبت بخیر بشید و سالم و سلامت باشید و عمر طولانی و با عزتی پیش رو داشته باشید همه خانوادتون .  به حق ۱۴ معصوم اللهم صل علی محمد و آل محمد 🤲🏻💖

حتما حتما دعاتون میکنم خصوصا موقع نماز نافله انشالله که خود خدا کمک کنه 🌹.

شما هم لطفاً دل پاکتون برای خانوادم دعا کنید 💖

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خود خدا شفا بده برادرتون رو و انشالله عاقبت بخیر بشید و سالم و سلامت باشید و عمر طولانی و با ...

بآور کنید بارداری سخت خودم یادم رفته. به پهنای صورت اشک میریزم وقتی امروز دیدم دور از جان مثل ام اسی ها راه میره.

پاش یاریش نمی‌کرد. از لسان شما ما گناه نکردیم آن شاءالله خداوند از زبان شما دعای من کمترین رو بپذیره.

خداوند اجر و رحمت ۱۰۰ برابر بهتون بده

بآور کنید بارداری سخت خودم یادم رفته. به پهنای صورت اشک میریزم وقتی امروز دیدم دور از جان مثل ام اسی ...

حتما حتماااا برای خودتون هم دعا میکنم اصلا نگران نباشید خدا خودش حواسش هست . میفهمم چی میگید . عیب نداره انشالله که خیره . من خودمم گاهی کمرم جوری میشه نمیتونم درست راه برم باید جایی رو بگیرم ( البته کم پیش میاد با اینکه سنم خیلی پایینه ) 

مامانم هم تنگی نخاع داره . واسه همین میگم نگران نباشید مشکل خاصی نیست بخواید آنقدر نگرانش باشید خدا خودش کمک می‌کنه 🤲🏻🌹💖 امیدوارم از حرفم ناراحت نشیداا منظورم اینه که جای نگرانی نیست و من حتما دعاتون میکنم .انشالله حال دلتون خوب باشه 🤲🏻💖🥺

حتما حتماااا برای خودتون هم دعا میکنم اصلا نگران نباشید خدا خودش حواسش هست . میفهمم چی میگید . عیب ن ...

توکل به خدا.

ان شاءالله مادر خوب بشن.

اما برادر من متاسفانه چند سال درگیر کار بوده. تغذیه صفر استراحت حداقل و کار سنگین باعث شده بدنش تحلیل بره.

روزه هم که می‌گرفت. دکتر نمیدونه ایشون شرایطش سخته و رعایت نمی‌کرده. ایشون هم دچار تنگی کانال نخاع شده اما چون کار مردم دستش هست خودش رو یادش رفته.

از پاک خوری  بیشتر بدهکار مردم میشه تا بخواد سود کنه.

التماس دعا هر جا یادتون بود در کنار مادر براش دعا کنید.

اجرتون با خود خدا

توکل به خدا.ان شاءالله مادر خوب بشن.اما برادر من متاسفانه چند سال درگیر کار بوده. تغذیه صفر استراحت ...

ممنونم . ان شاـٔ الله خیر پیش میاد برای همه 🤲🏻 ای خداا انشالله جواب پاک خوری هاشون رو ببینند . حتما روی چشم میگذارم 💖🤲🏻