2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایننننننن هفته ۳۹ بارداریم🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 116 پست
اگه لگنت مناسب زایمان طبیعی باشه بدون پیاده روی و شیاف خود بخود دهانه رحم باز میشه کم کم... شمام پیا ...

عزیزم  موقع زایمانت برای منم دعا میکنی ایندفعه که باردار شدم سقط نشه و برام بمونه❤

ان شاالله سالم و سلامت نینی رو بغل کنید❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وزنش بالاس ک چرا نمیری سزارین ؟بخدا طبیعی ریسکه شده طلا بفروش به خودت ظلم نکن

خیر سرم دکترمم فامیله گفتم بهش سز اختیاری میخام گفت ۵۰ تومن هزینه داره با بیمارستان خصوصی ندارم ۵۰ تومن🙁💔

پسرمن ۴۱هفته و۲روز با آمپول فشار دنیا اومد منم تا لحظات آخر هیچ علائمی نداشتم دهانه رحم فقط ۱سانت باز بود نگران نباش....

بیمارستان که بستری بودم یه خانومی بچه اش ۴کیلو ونیم بود طبیعی زایمان کرد....

پس فقط پیاده روی کن 

نزدیکی هم میگن خوبه اما من میترسیدم

اگه لگنت مناسب زایمان طبیعی باشه بدون پیاده روی و شیاف خود بخود دهانه رحم باز میشه کم کم... شمام پیا ...

همش بالاس بچه اصن نمیاد پایین هر روز میرم پیاده رویی ولی حداقل ی سانت حقم بود که اونم معاینه کرد گفت بستس

زایمان طبیعی سخته؟ من بچه اولمه میگم نکنه از پسش برنیام

پیاده روی کن و اگه مشکلی نداشتی دردات تو خونه بکش. زود نرو زایشگاه اینقد آمپول بهت میزنن و معاینه ت میکنن روند زایمان برات سخت میکنن

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

خیر سرم دکترمم فامیله گفتم بهش سز اختیاری میخام گفت ۵۰ تومن هزینه داره با بیمارستان خصوصی ندارم ۵۰ ت ...

چ خبره کدوم شهری؟نهایت ۲۰تومن

خودت میرفتی میپرسیدی

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....