2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایننننننن هفته ۳۹ بارداریم🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 116 پست

اگه لگنت مناسب زایمان طبیعی باشه بدون پیاده روی و شیاف خود بخود دهانه رحم باز میشه کم کم... شمام پیاده روی رو ادامه بده فعلا وقت داری.منم ۳۹ هفتمه منتظرم دردام شروع شه زایمان دوممه

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

بچه اول همینه ، ولی تا بچه نیومده توی لگن لازم نیست دهانه رحمو نرم کنی برو پیاده روی بچه بیاد پایین

کسی اندازه من پیاده رویی نکرده اما هیچی میترسم از آمپول فشار دوس دارم روندطبیعی خودشو پیش ببره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط فعالیت بدنیت رو‌ زیاد کن و‌ ورزش های آمادگی زایمان 

هیچ جوشونده ای نخور که باعث دکولمان جفت و‌دور از جون مرگ میشه 

صبر داشته باش 

نهایتش میری بستری میشی با مراقبت زایمان میکنی ازین روغن کرچک و‌زعفرون و بقیه سم ها که بهتره

همسر-مادر-پزشک

کسی اندازه من پیاده رویی نکرده اما هیچی میترسم از آمپول فشار دوس دارم روندطبیعی خودشو پیش ببره& ...

پله برو پایین ، بازم پیاده روی کن ، آمپول فشار خیلی ام بد نیست نترس

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
خاکشیر درست کن بخور خیلی خوبه دهنه رحم و نرم می‌کنه ولی۳۷۰۰ خیلیه برا طبیعی اذیت میشیا

اره واقعا ب دکترمم میگم میگه اگه چهار نیم ب بالا بوذ سز میشدی میمونم عزیزم امتحان میکنم

ممکنه لگنت مناسب باشه برای زایمان طبیعی ولی از من میشنوی ، خواهرانه میگم بهت برو سزارین کن و خاطره خوبی از زایمان داشته باش ۱۰۰ در ۱۰۰ به دنیا آوردن بچه ۳۷۰۰ خیلی سخت و مشکله ، ببخشید جونت در میاد

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
تا چند کیلو زایمان طبعی میشه؟ 

نمیدونم عزیزم

اما دختر خودم ۳و نیم بود سزارین اختیاری بودم البته خب بچه تپل بود ولی فک کن این میگه ۳و ۷۰۰ بچه پس درشته ماشاالله

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

رابطه بدون جلوگیری و با دخول عمیق توصیه ی پزشک من بود وقتی هیچی جواب نداد 😅البته چند بار باید انجام ...

ببخشید عزیزم چند بار منظورت چند دفعه اس؟ اخه من خیلی از نزدیکی با این شکم گنده خشم نمیاد🙁💔