2777
2789
عنوان

شوهرم چک داره.طلاهام💔

414 بازدید | 20 پست

امروز بعداظهر باید‌پول تو‌ حسابش باشع تا چکش برگه نخوره دو هفتس درگیرن اما پول جور نکردن

دیگه دیشب با برادرشوهرم بهم رو زدن گفتن سرویسی که سره عقد‌ بهم‌ دادن رو بفروشم امشب دوباره گفت منم دلم نیومد نه بگم گفتم طلا‌برا چیمه وقتی شما دوتا نیاز داشته باشین

حالا دلم نمیاد💔🥲خیلی‌سرویس قشنگیه اصن یه‌ حالیم که.داغوننن

بنظرتون کاره درستو کردم؟

تروخدا هر چی میگم به دل نگیرین من زبونم تنده اما دلم پاکه بخدا🥲

اگه قدرشناس باشن بله

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم مردا ارزش ندارن

منم طلاعامو دادم خونه خرید 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بله خیلی خوبه که زن پا به پای مرد باشه 

ان شالله که همسرت قدرشناسه ، مشکل مالی ش حل میشه و یه بهترشو برات میخره

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
بهم قول دادن که تا یک ماه دیگه یا کمتر برام بخرن.

بعضی طلافروشی ها نگه میدارم ببر بگو برام با ارزشه برات نگه میدارم برو پس بگیر اینجوری اونا هم مجبور میشن به قولشون عمل کنند

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀