2777
2789
عنوان

چقدر خوشم میاد از

250 بازدید | 17 پست

از خانم هایی ک آروم و متین هستن و لبخند ب لب دارن

امروز مهمونی دعوت بودم و  همچین خانومی هم دعوت بودن ( من خودمم خوش خلقم ولی خب پرانرژی تر) و چون خودش آروم بود ،انگار که دنیا هیچ مشکلی نداره و نداشته براش و همچی در امانه ی ذره استرس نداشت ،بچه اش هم آروم و همسرش هم آروم و خوش خلق بودن .میدونم شاید ب حرفم جبهه بگیرید ولی ۷۵٪حس و جو زندگی متاهلی و فرزند رو زن خونه می‌سازه 

امیدوارم بیشتر مثلش بشم ،دل خیلی خیلی آروم 

اگه اینجوری هستید توضیح بدید شما هم

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرش خوبه که زنه حالش خوبه 

شوهرش انسان بدی نیست ولی خب خیلیا شوهرشون بد نیست ولی کل دلشون پر از استرس بیخوده ،خود منم بعضی وقتا حرص میخورم و.... 

شوهرش قبلا اینهمه دیگه دل آروم نبود بچه اش هم مثل خوده زنه بود آروم و متین

من معتقدم تاثیر زن رو جو خیلی بیشتره

خیلی از ادم هایی که اینشکلی دیدم باطن خوبی نداشتن  نسبت به ناراحتی دیگران بی تفاوت هستند کلا دل مهربونی ندارن آرامشان هم بخاطر اینه که فقط به خودشون اهمیت میدن نه همسر نه بچه 

گلم یکی از دلایل ارامش اون زن شوهرشه 

من خودم مثل توئم ولی با ی سری از رفتارای شوهرم و خانوادش دارم کم کم داغون میشم و خودم میدونم ک چندسال دیگه ی آدم افسرده م ک فقط کار میکنه و میاد خونه و بازم کار و این بار کارای خونه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
خیلی از ادم هایی که اینشکلی دیدم باطن خوبی نداشتن  نسبت به ناراحتی دیگران بی تفاوت هستند کلا دل ...

شاید 

اصلا نمیتونستم درحال دعوا و .... تصورش کنم حتی ،بچه اش کاری هم می‌کرد فوقش ی اخم می‌کرد 

گلم یکی از دلایل ارامش اون زن شوهرشه  من خودم مثل توئم ولی با ی سری از رفتارای شوهرم و خانوادش ...

نباید بزاریم حالمون بد شه ، ما میتونیم زندگی رو قشنگترش کنیم و هرچیزی رو با زبون شیرین میشه قشنگش کرد

هر روز فصل جدیدی از زندگی جلو روی آدم قرار میگیره. اگر اطرافیان با هم همدل باشند آرامش ببشتر میشه

مشکل اینجاست ماها توقع داریم همه چی بی نقص باشه تا آروم شیم ولی زندگی هیچوقت بی نقص نمیشه 

اتفاقا اون خانم هم افرادی تو زندگیش هستن ک دوست نداره و قرار نیست تو زندگی همه همدل باشن بلکه آرامش از درون ما باید شروع بشه ن بیرون

شاید  اصلا نمیتونستم درحال دعوا و .... تصورش کنم حتی ،بچه اش کاری هم می‌کرد فوقش ی اخم می‌کرد& ...

میگن از آن نترس که های وهو دارد

از آن بترس که سر به تو دارد.

خیلی سخته شناخت آدم ها،ممکنه در این دوره از زندگیشون در آرامش باشند ،باید دید تو ناملایمات چه جوری هستند.

اونقدرم تر تمیز و زیبا بود😂آدم میگفت ساعت ها نگاش کنه

ی چیزی یادم اومد😐😁منم ی خانوم اینجوری دیدم

پارسال مارو پاگشا دعوت کرده بود خونشون

دقیقا همین مدلی بود ک میگی

ولی من تیزبینم و دقت کردم ب رفتار شوهرش

دیدم خیلیییی بهش احترام میزاره و از اون مهم تر خیلی سنگین و با متانت هواشو داره ن اینکه لوس بازی دربیاره

اسمشو با پسوند خانم صدا میزد جلوی ما

کمکش میکرد تو کارای پذیرایی و نگه داشتن بچه 

خلاصه خیلی هواشو داشت و خب اون زن هم نتیجشو با ارامش روح و روانش نشون میداد

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

منم تقریبا به گفته دیگران خیلی ظاهر و شخصیت آرومی دارم

ولی بعضی وقتا اینطور نیس که همیشه هم آروم و بی تفاوت باشم

خیلی وقتا درونم غوغاس ولی ظاهرا آرومم،و خدا میدونه برا این بروز ندادن احساسم چه فشاری تحمل میکنم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی