2777
2789
چطوری تشخیص میدی؟ من تاحالا به چونم فکر نکردم اصلا نمیدونم دارم یا نه

عزیزم از نیم رخ که وایستی متوجه میشی برای یه عده جلو هست برای بعضی هام‌مثل اسی چونه پایین عقب تر از چونه بالاعه برای بعضیام که میزونه قشنگ

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳
اسی جان میشه کمی از عمل بینی بگی من میترسم انجام بدم

ببین من ۱۰سال میخواستم عمل کنم بخاطر این ترس انداختم عقب هی انداختم عقب 

من به حدی ترسوام که میگن باید بری پیش روانپزشک 

خیلی خیلی جون ترسم 

۴بار عملم کنسل کردم 

ولی شاید باورتون نشه این عمل برام حتی از کندن دندون راحت‌تر بود از لحاظ مشکل (چون ب بیحسی حساسم حالم بد میشه)

روز عمل رفتم تو اتاق انقد رفتار دکتر خوب بود استرسم رفت بیهوشی هم ک بسیار لذت بخش 

بعد ۲وساعت نیم از اتاق عمل اومدم بیرون 

هیچ دردی نذاشتم همه چی عالی 

اومدم خونه باز خوب بودم تا شب شب کمر درد وحشتناک گرفتم نمیتونستم بخوابم که خلاصه بهتر شد خوابیدم 

سه روز اول کلافگی با اندک دردی داره ولی همه جی تا همون سه روزه بعدش تمام 👌🏻عمل راحتیه اینو از من بشنو که دکترم روز کشیدن بخیه ها بهم آدرس روانشناس داد گفت برو وضعت وخیمع اینهمه ترسو بودن عادی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری تشخیص میدی؟ من تاحالا به چونم فکر نکردم اصلا نمیدونم دارم یا نه

چونه و بینی باید تو یه راستا باشن 

انگشت اشارت و صاف بزار رو نوک بینی اگه به چونت خورد یعنی اوکیه ولی اگه نه باید ژل بزنی 

عزیزم از نیم رخ که وایستی متوجه میشی برای یه عده جلو هست برای بعضی هام‌مثل اسی چونه پایین عقب تر از ...

باورت میشه اصلا نمیفهمم چونه بالایی چونه پایینی چیه هیچ وقت فکر به چونه نکرده بودم الان موندم برا من چیه😂

باورت میشه اصلا نمیفهمم چونه بالایی چونه پایینی چیه هیچ وقت فکر به چونه نکرده بودم الان موندم برا من ...

😂😂😂پاشو برو جلو اینه ببین

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳