2777
2789
عنوان

سعید محمد دورکی کیه می‌شناسید چخبره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12201 بازدید | 26 پست
بله با نشانه میان در روایات امده البته  ممکنه که بدا هم حاصل بشه  یعنی ورق برگرده و‌بی ...

شاید  اخه گفتن از کنار کعبه اعلام حضور میکنن نه با این اعلان قبلی اونم از صداو سیما چه بسا برای تمسخرو دروغگو خطاب کردن شبعیان چنین شایعه ایو درست کردن و بنظرم قدرت خدا که بالاتره شاید بدون نیاز به این امکانات مادی متداول  معرفی بشن البته بازم مطمین نیستم وفقط نظر شخصیه منه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید  اخه گفتن از کنار کعبه اعلام حضور میکنن نه با این اعلان قبلی اونم از صداو سیما چه بسا برای ...

حالا دوم اردیبهشت مشخص میشه منم دارم سوال میپرسم از بقیه 

خودم و خدام💌

شاید  اخه گفتن از کنار کعبه اعلام حضور میکنن نه با این اعلان قبلی اونم از صداو سیما چه بسا برای ...

همون کنار کعبه چون این روایت میدونند کلی وسیله مخابره گزاشتن ...که بعد ظهور مردم جهان مطلع کنند ..

بعدشم در صیحه آسمانی ایشون با نامش صدا زده میشه ..که تمام مردم دنیا با همون زبان خودشان می‌شنوند این ندای جبرییل رو 

.

صیحه گفتن از نشانه های قطعیه ..‌

والله اعلم 

اما تا اتفاقاتی قبلش خواهد افتاد که مردم به اوج اضطرار برسن،توبه کنند از گناهان و فرج امام و منجی شون بخوان تا  ظهور اتفاق بیفته

باز والله اعلم.

بله با نشانه میان در روایات امده البته  ممکنه که بدا هم حاصل بشه  یعنی ورق برگرده و‌بی ...

ببین ایشون گفتن ک به راحتی دوم اردیبهشت وارد صداسیما میشن و کسی جلودارش نیس خیلی هم تاکید میکنه ک دوم میام حالا معلوم میشه من خودم از شماها پرسیدم می‌شناسید یا نه 

خودم و خدام💌

[QUOTE=335380086]ببین ایشون گفتن ک به راحتی دوم اردیبهشت وارد صداسیما میشن و کسی جلودارش نیس خیلی هم تاکید میکنه ک دو ...[/QUOTE

بله دیدم داخل نت ...

من اصلاااااااااااااااااا قبول ندارم 

افراد مجنون و دیوانه شهرت قبل ظهور خیلی میان

مدعیان قبل ظهور اند( اگر) ادعای مهدویت کنند ...

اگر حرف دیگه غیر این میزنه ،ما که نمی‌دونیم چی قرارع بگه ،نمیدونم پیش پیش قبل این که بیاد چیزی بگم ...

ببین ایشون گفتن ک به راحتی دوم اردیبهشت وارد صداسیما میشن و کسی جلودارش نیس خیلی هم تاکید میکنه ک دو ...

بعد خورشید گرفتگی میگن قراره خیلی اتفاقات بیفته

بیشترش هم برای ازاد سازی جنیان هست و بردگی انسانها

اما خدا نخواد هیچ چی نمیشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم