تو اینستا دیدم ک گفته دوم اردیبهشت میاد صدا سیما و دنیا رو نجات میده خیلی هم تاکید داره ک حتما میاد و نیروی عجیبی داره ..من زودباور نیستم ولی ب این شک دارم
اگه قراره از صدا وسیما و تلویزیون دنیا رو نجات بده مطمئن باش میخواد ناخودآگاه های ملت رو به فنا ببره
چیزی رو به خوردت میدن که میخوان نه چیزی که دلت میخواد بدونی
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
بله با نشانه میان در روایات امده البته ممکنه که بدا هم حاصل بشه یعنی ورق برگرده وبی ...
تلویزیون قرار نیست اخبار درست رو اعلام کنه
نکرده و نمیکنه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اونجا که ایشون تشریف بیارن همه چیز تحت فرمانشون هست صدا و سیما که چیزی نیست. ابر قدرت ...
ان شاءالله