2777
2789
عنوان

جاری مودی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چجو روش میشه؟😂😂

بخدا اگ الکی بگم

بعد ک ما سکوت میکنیم یا بیخیال میشیم همش میگ خب بگو خب چیکارمون داشتی

هرجور شده خودشو قاطی میکنه

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
دیوونت میکنه  مامانم دقیقا همین شکلیه شایدم بدتر  تهش ذله‌ت میکنه قطع ارتباط میکنی پس از ...

دقیقا انگار هنوز مغزش کامل نشده

امشب میوه می‌خوردیم شوهرم بمن گف سیباش خوب نیس نخور جاریم از ته پذیرایی داد میزد آره منم موافقم

همه نگاش میکردن اونم لبخند ملیح میزد فقط 

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
میگم ک این تو‌دنیای نفهمیش مونده شک نکن برخورد خانوادش و فامیل درجه یکش همیطوره

شانس من برادرش هم توی شهر ماس و رفت و آمد داریم و زنداداشش هم کپی خودشه

من بودم میگفتم با خودم کار داشت با خنده خوپت قاطی هرچیزی میکنی😂😂

خیلی بهش مستقیم و غیرمستقیم میگن ولی انگار ن انگار

خداروشکر دشمنات احمقن بابا حال کن بخند بهش😂😂😂 

کاش دشمن بود میتونستم دشمنی کنم

معلوم نی مودش چیه آدم فیکس شه باهاش🤣

دیگ مدلشونه ولشون کن

کاش میشد رفت و آمد نکرد

چنان هم با صدای بلند حرف میزنه و نزدیک آدم میشینه گاهی نفسش ب صورتم میخوره

ن بابا اینجور نیست انگار زورش میاد کار کسی راه بیوفته دوس داره آدما لنگ بمونن خودش بزنه جلو

خب ببین ما در شرایط شما نیستیم خب 

شما خودت اونو دیدی و می‌شناسی و احساست میگه که این آدم داره مارموز بازی در میاره 

شما سعی کن خیلی کم بری خونه شون 

اگر مجبوری بری بمونی با خودت نوار بهداشتی و شامپو کوچیک و شانه و برس و سشوار و شارژر و نخ سوزن ببر اینا چیزهایی هست که من خونه ی مادرم هم برم میبرم با خودم چون منم دورم ازشون

از اینجور آدمها نباید اصلا دهن باز کنی و چیزی بخواهی چون که منتظر فرصت هست انگار تورو خوار کنه بگه نمی‌دونم کجاست .

پس به قول حضرت علی تقاضا کردن ادمو خوار می‌کنه حواست باشه هیچ چیزی ازش نخواه یعنی خیلی کم حرف بزن باهاش .

اگه داخل اتاق داری حرف میزنی با کسی و اون دخالت می‌کنه درب اتاق رو ببند یا یه لبخند موذی بهش بزن و ادامه بده حرفت رو یا اصلا محلش نذار وقتی داره نظر میده همچنان صحبتت رو ادامه بده و حتی به صورتش هم نگاه نکن چندبار کنی خودش می‌فهمه آدم حسابش نکردی

بعدشم مثل من گاهی داخل جمع به اون کسی که میخوای حرف بزنی پیامک ارسال کن به گوشی طرف و فرصت مداخله به جاری نده 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بنظر میرسه که این خانم مثلا دوست نداره شما برید خونه ش چند روز بمونید حالا درسته براش سخته ولی دیگه زن خونه ندونه نخ و سوزن کجاست خیلی خنده داره . حالا دفعه بعدی که گفت نمی‌دونم کجاست بگو الان خودم میگردم پیداش میکنم .

یا بگو از خانم خونه بعیده جای چیز به این راحتی رو ندونه 

تیکه بهش بنداز تا بر بخوره بهش

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .