2777
2789
عنوان

جاری مودی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 86 پست
خب ببین ما در شرایط شما نیستیم خب  شما خودت اونو دیدی و می‌شناسی و احساست میگه که این آدم داره ...

سایت خراب بود نتونستم ب موقع جوابتونو بدم گلم

میدونی اصلا نشون نمیده ک مارموزه چون توی خیلی مسائل کاملا گیج میزنه و همه میدونن

درسته منم ب قصد مسافرت یا شهرمون میزنم بیرون همه چیزای لازمو میبرم مثلا همین نخ سوزن لیف شامپو...

ولی گاهی مثلا برای یک وعده دعوت میشیم و نمیشه نخ و سوزن و ملزومات همراه خودم ببرم ولی پیش میاد ک لازمم باشه و ضروریه دیگ نمیشه تقاضا نکنم

ولی ازینکه خانم همیشه میگ نمیدونم و خودشو میزنه ب اون راه آدم اذیت میشه و بخاطر همین اخلاقش هیچکس ازش دل خوشی نداره

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
بنظر میرسه که این خانم مثلا دوست نداره شما برید خونه ش چند روز بمونید حالا درسته براش سخته ولی دیگه ...

ن اصلا بحث دوس داشتنش نیست با همسر خودشم اینجوره

انگار دوس نداره کار کسیو راه بندازه در واقع از لنگ گذاشتن مردم لذت میبره و حس میکنه آدمارو لنگ در هوا بزاره و خودش 

مثلا کامل باشه بقیه میگن به به ب فلانی ک کامله و مثلا جاریش فلان جای لباس بچش سوراخ بود

نمیدونم متوجه منظورم میشین یان

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینک من اصلا نمیتونم با تیکه حرف بزنم یا باید مستقیم بگم میدونم ک دروغ میگی نمیدونی فلان چیز کجاست

یا باید سکوت کنم و ازش متنفر شم 

و تا حالام خودمو زدم ب نفهمیدن

ن اصلا بحث دوس داشتنش نیست با همسر خودشم اینجوره انگار دوس نداره کار کسیو راه بندازه در واقع از لنگ ...

آره متوجه میشم ولی شما هم باید سعی کنی خودت کامل باشی وسیله های لازم رو همراه داشته باش بهش دهن باز نکن رو ننداز و معلومه که مشکل روانی زمینه ای داره شک‌نکن 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

آره متوجه میشم ولی شما هم باید سعی کنی خودت کامل باشی وسیله های لازم رو همراه داشته باش بهش دهن باز ...

آره همینطوره و اتفاقا حتی نزدیکان خودش هم همین حس شمارو دارن ک انگار مشکل زمینه ای داره

ن اصلا گرم نمیگیرم خیلیم سرد نیستم خودش زیادی قاطی میشه نمیشه پسش زد زشته گاهی داریم حرف می‌زنیم ب ...

تا حدی که میتونی مهربون ولی غیر صمیمی باش

سعی کن کمتر بمونی خونه اش

و وسایل لازم رو ببر تا کمتر ازش چیزی بخوای

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
تا حدی که میتونی مهربون ولی غیر صمیمی باش سعی کن کمتر بمونی خونه اش و وسایل لازم رو ببر تا کمتر از ...

ممنون ک جواب دادین  گلم

ن اصلا صمیمی نیستم اما ایشون خیلی تلاش میکنن بمن نزدیگ شن و سر از کارم دربیارن 

مثلا غروب اومده بود خونه مادرشوهرم منم اونجا بودم هرجا میرفتم پشت سرم میومدن و سوال میپرسیدن منم سربسته جواب میدادم ول کنم نبود ولی خودش چیزی ازش بپرسی میگ نمیدونم حتی ی سوال ساده

ممنون ک جواب دادین  گلم ن اصلا صمیمی نیستم اما ایشون خیلی تلاش میکنن بمن نزدیگ شن و سر از کارم ...

رابطه با همچین آدمهایی سخته

ساده و صریح ولی مودب و مهربان جواب بده

انرژی ادم رو میگیرن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
تا حدی که میتونی مهربون ولی غیر صمیمی باش سعی کن کمتر بمونی خونه اش و وسایل لازم رو ببر تا کمتر از ...

و اینک بشدت متقلب هستش نسبت بمن

امشب ختم قرآن رفته بودیم ایشون هم فهمید کجاییم بدون دعوت اومده بود هرکار میکردم اونم انجام میداد

هرکس بمن سلام می‌کرد اونم بلند میشد می‌رفت بهش سلام می‌کرد من جدی می‌نشستم اونم جدی می‌نشست من بلند میشدم کمک می‌کردم اونم بلند میشد 

مدام حواسش بهم بود جوری ک بقیه هم متوجه شده بودن رو اعصابمه🥲

رابطه با همچین آدمهایی سخته ساده و صریح ولی مودب و مهربان جواب بده انرژی ادم رو میگیرن 

دقیقا همینطوره

خیلی حس منفی ازش میگیرم ازینکه مدام  دنبالمه و کارای منو تکرار میکنه بیشتر حسم خراب میشه 

و اینک بشدت متقلب هستش نسبت بمن امشب ختم قرآن رفته بودیم ایشون هم فهمید کجاییم بدون دعوت اومده بود ...

آخ خدا به دادت برسه

آخ خدا به دادت برسه

انشاالله 😘