2777
2789

من با یه آقایی در ارتباطم‌ ک قصدمون ازدواجه و ادعا میکنه خیلی منو دوس داره اون سفید و بور و چش رنگیه

من سبزم البته خوذم هیچ مشکلی با این موضوع ندارم و دوس دارم

ولی اون خیلی وقتا بهم میگه سیاه یا ذغال یا سیاه بمبولی  یا از این حرفا البته در قالب شوخی حتی یبار بهم گفت برو بخاطر من از این قرصای سفیدکننده پوست بخور

وقتیم من بهش میگم ناراحتم یا میگم بیا رابطمونو تموم کنیم حالا‌ک‌تو رنگ پوست منو دوس نداری وایمیسه منت کشی میگه شوخی کردم ببخشید

موندم چیکا. کنم باهاش ارتباطمو قط کنم یا ن

اولین باری که اینو گفت حتی به شوخی باید قطعش میکردی. اگرم گفت شوخی کردم بگو گ.وه خوردی😐

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو بعضی لباسام بهم میگه سفید تر شدی 

البته تو اون لباسا عملا رنگ پریده ام 🚶‍♀️

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

به نظرم بعضی شوخی ها پشتش حرف جدیه...بهش رک بگو رنگ پوست من همیشه همینه و تغییر نمیکنه دوست ندارم به روم بیاری چیزی که دست خودم نیست رو...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

نه ولی یکی بود  به من گفت لاغری چاق شدم گفت چاق شدی جذابیتت رفته گفتم برو مرتیکه فازکی اینقدر التماس کرد گفتم مسیرت افتاد سمت من ننت به عزات مینشونم 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

دفعه بعد بمبولی گفت بهش بگو منم پسر بچه خوشگل خوشم نمیاد حالا ک فکرشو میکنم، حس چیزی میدی 😕

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

من با یکی بودم یه بار بهم گفت چرا دستت پوست پوسته نکنه با ژیلت میزنی؟ منم گفتم مگه تو فضولی و باهاش کات کردم کلا حوصله حرف مفت ندارم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

والا من یسری نامزدم یه شوخی کرد راجب اضافه وزنم خودشم ادمه خیلب شوخیه و هییییچ منظوری نداشت مطمئنم ولی یکاری کردم و یطوری قهرو دعوا کردم که یادگرف بعدش شوخی هم نکنه راجب ظاهر😂

تو هم نگو بیا کات کنیم چون رنگ پوستمو دوس نداری بگو رنگ پوستمو خیلی دوس دارم چشه مگه من اصلا ازشوخی و اینا خوشم نمیاد چون داری بی احترامی میکنی باید کات کنیم ن اینک بگی چون رنگ پوستمو دوس نداری

الان اون سفیده بوره خوشگله و شما چون سبزه ای زشت؟؟؟

هرچه زودتر این رابطه تموم شه بهتره چون من جای شما بودم تحمل نداشتم بخواد رنگ پوستمو هی تو سرم بزنه و اعتماد ب نفس بالایی داشته باشه ک سفیده😒😒😒

والا اگر اعصاب فولادین داری برو ازدواج کن باهاش چون اون بخاطر یه مسئله ب این کوچیکی یه دردسر بزرگ برات درست میکنه

اصلا هم با رنگ پوستت کنار نیومده سفیدبرفی

کارش خیییلی زشته

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺