2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بوده به بن بست کامل رسیده باشین معجزه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دو ماه قبل در اوج ناامیدی و افسردگی افتادم توی خط کار برای شهدا به خدا قسم سر چند روز معجزه‌ای دیدم که من رو از اون حالت نجات داد، نمی‌دونم چطور از خدا تشکر کنم. 

در نبرد بین منطق و احساس ، احساساتم را کشتم و طرف منطقم ایستادم . از آن روز متهم به تحمل دردی عظیم در سمت چپ سینه ام هستم 
لطفا میتونی توضیح بدیش

جدا شده بودم یکسالی میشد اصلا فکر بازگست تو سرم نبود چون فک میکردم قطعا فراموشم کرده

یهو زنگ زد با کلی التماس و پشیمونی برگشت بیشتر اخلاقای بدشو کنار گذاشته و خیلی بخاطر من تغییر کرده تقریبا مرد ایده الم شده و ب خواسته هام نه نمیگه 

یعنی حالت یهو خوب شد؟ چه کاری برای شهدا انجام دادی

کارم حل شد و باعث شد از افسردگی در بیام.

من خیلی اهل اینکارها نیستم ولی یه سری از بچه‌ها می‌خواستند اطلاعات شهدا رو جمع‌آوری کنند منم تصمیم گرفتم کمک کنم چند روز که از شروع کار گذشت معجزه برام اتفاق افتاد و قطعا از همون کار برای شهدا می‌دونم چون فکر نمی‌کردم تا چند سال آینده کارم درست بشه. 

در نبرد بین منطق و احساس ، احساساتم را کشتم و طرف منطقم ایستادم . از آن روز متهم به تحمل دردی عظیم در سمت چپ سینه ام هستم 

من به بن بست رسیده بودم چله حق شناس گره ام باز شد

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
جدا شده بودم یکسالی میشد اصلا فکر بازگست تو سرم نبود چون فک میکردم قطعا فراموشم کرده یهو زنگ زد با ...

خوشحالم میگی تغییر کرده منم مشکلم دقیقا تغییر شوهریه که ۹۹درصد بعد جدایی میفهمه اون موقع به درد من نمیخوره و بعد جدایی دیگه دنبالم نمیاد غرور داره الان هر چی التماس میکنم کوچکترین تغییری نمیکنه میشع بپرسم شما کی اول جدایی مطرح کرد توافقی بود یا با جنگ لطفا توضیح میدی گلم

کارم حل شد و باعث شد از افسردگی در بیام. من خیلی اهل اینکارها نیستم ولی یه سری از بچه‌ها می‌خواستند ...

خدارو شکر من خیلی خیلی خیلی دعا کردم امیدوارم امسال خدا به آبروی حسین کمکم کنه

خوشحالم میگی تغییر کرده منم مشکلم دقیقا تغییر شوهریه که ۹۹درصد بعد جدایی میفهمه اون موقع به درد من ن ...

یهو خسته شدم واقعا ظرفیتم از رفتاراش پر شده بود دیگ اونم میدید من ترس رفتنشو دارم پرو شده بود ببشتر اذیت میکرد دیگ یه شب طاقت نیوردم دعوای اساسی کردم اونم گف مهم نیس برو هرکار میخای بکن چون فکرشو نمیکرد برای همیشه بزارم برم

منم تا ده ماه کلا گذاشتمش کنار میومد تو کوچمون زنگ میزد رفیقاشو میعرستاد بلاک کردم کاملللل

جدا شده بودم یکسالی میشد اصلا فکر بازگست تو سرم نبود چون فک میکردم قطعا فراموشم کرده یهو زنگ زد با ...

گلم اگه از مرور خاطرات جدایی ناراحت نمیشی لطفا بگو مشکلات شما چی بود و الان همش رفع شده میخوام ببینم تا چه حد مشکل داشتی من خیلی  مشکلاتم زیاده بن بست واقعی

گلم اگه از مرور خاطرات جدایی ناراحت نمیشی لطفا بگو مشکلات شما چی بود و الان همش رفع شده میخوام ببینم ...

همش ک رفع نشده ولی مهماش رفع شده البتع الانم چون اون ترس از دست دادنمو داره تغییر کرده میترسم یخورده شل بگیرم دوباره اخلاقاش برگرده