2777
2789
عنوان

عفونت رحم و واژن

1187 بازدید | 31 پست

سلام خانوما میشه راهنماییم کنید

من 18 سالمه کنکوری ام وقت ندارم برم دکتر، داشتمم نمی‌رفتم خجالت میکشم حتی به مامانم بگم. 

من نزدیک 7 روزه از پریودم گذشته

دردای خفیفی سمت راست پایین شکمم دارم حس میکنم دلم پره و هی احساس میکنم یه مایعی داره خارج میشه از پایین

ترشحات مایل به زرد دارم با بوی خیلی تند و بدی که غلیظ و چسبناک ام هستن

کلا پریودم نامنظمه و اکثر وقتا با درد شدید

برای خشک کردن خودم از دستمال کاغذی استفاده میکنم چون چندشم میشه خیس خیس از دستشویی بیام بیرون حس میکنم بخاطر این شاید عفونت کرده باشم

تب خفیفی ام دارم. 

میتونم مترونیدازول شروع کنم بخورم؟ نکنه بخاطر عفونت پریود نمیشم

کسی مشکل من رو داره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر دخترم  تب داری عفونت داری شدید تر هم میشه 

شماره مامانتو بده من بهش میگم 🤨

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

برو دکتر دخترم  تب داری عفونت داری شدید تر هم میشه  شماره مامانتو بده من بهش میگم 🤨

اگه خیلی بدتر بشه اوضاع بهش میگم😂

توی سرکه و آب و نمک نشستن چی؟ جواب نمیده؟ 

تجربی

اسی دورت بگردم یه سوال

من پایه دهمم نوبت اول و خیلی خراب کردم و باید برای نوبت دوم جبران کنم

می‌خوام از صفر شروع کنم بخونم از فردا

۴ تا درس تخصصی و دو تا عمومی باید بخونم از اول چیکار کنم به نظرت تو این یک ماه باقی مونده خودمو میتونم برسونم؟؟؟

چقدر زمان نیاز دارم؟

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀
اگه خیلی بدتر بشه اوضاع بهش میگم😂 توی سرکه و آب و نمک نشستن چی؟ جواب نمیده؟ 

بله ، سرکه سیب بهتره با دو فنجان نمک بریز داخل لگن آب گرم  بشین توش 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

خدا خیرت بده خوب شد تاپیکت رو دیدم یادم رفته بود قرص و پماد واژینال عفونت رو امشب مصرف کنم الان یادم افتاد 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

بشین اینجا راهکار گفتن توام انجام بده ایشالله خوب شیم

من خودم دو هفته در گیر بودم با اینکه دارو مصرف میکردم

پاشو برو دکتر 🙁