2777
2789
عنوان

ماساژ حرفه ای توی تهران

458 بازدید | 15 پست

سلام. 

ماساژ حرفه ای واسه رگ گیری و گرفتگی رگ ها توی تهران کسی میشناسه که کارشون عالی باشه؟  

لطفا شماره بده. ممنون میشم. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

وای من یه جا بود خالم کار می‌کرد اونجا میگفت خیلی خوبه هرکی اومد نتیجه گرف چند بارم مامان خودم و خاله هام رفتن 

سمت منطقه ۱۸ و آزادی هست ولی آدرس دقیق نمیدونم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موسسه ی محیا نبود اسمش؟ 

نمیدونم عزیزم اسمشو

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

کدوم سمت تهران هستید 

چند نفر خانوم میشناسم برای خانوم ها انجام میدن 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

شما بگین ادرسشونو

والا اینایی که من میشناسم همکار هستند که در منزل (سیار ) کار میکنن 

آدرسی ندارن که شما تشریف ببرید 

اگر می‌خوایید خودتون برید 

خوب تو گوگل سالن های ماساژ تهران رو جست و جو کنید 

تماس بگیرید سانس بانوان دارن

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یعنی میان خونه ما ماساژ رو انجام میدن؟ 

بله 

چقدر عالی. حرفه ای هستن؟  توی کار طب سنتی یا اسلامی هستن؟

نه طب سنتی و اسلامی نیستن 

مدرک رو از فنی حرفه ای گرفتن ( کاربر ماساژ )

اهان. شماره فرد خانوم جنوب تهران رو میدین بهم؟ 

تو عمومی نمیتونم متاسفانه ث