2777
2789
عنوان

بياين راجع به مراقبت پوست و مو باهم گپ بزنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 8624 بازدید | 320 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهاموحناکردم قهوه ایی خوشرنگ شده.

چایی که ازشب قبل مونده بودگرم کردم باحناقاطی کردم یکساعت کنارگذاشتم وابلیمواضافه کردم و5ساعت روسرم بودوچندتارموسفیدهم داشتم که همرنگ موهام شده اصلامشخص نیست قرمزهم نشده.

جوشنده گلخطمی به پوستم میزنم عالیه حسابی ابرسانی میکنه.

اینویکی ازبچه هاگفته بودمن بااسفرزه امتحان کردم عالی بود.

تجربه من ازیک ماسک جالب....تخم شربتی یابالنگو یا اسفرزه ویاهمه اش رو باگلاب یاشیریا اب خیار مخلوط کنید بزارید بمونه تالعاب بندازه بعد بمالید به پوستتون.نیم ساعت بعد برش دارید وصورتتونوبشورید‌.اونوقته که منودعامیکنید.فقط خاستید دعاکنید بگید فاطمه....اسمم فاطمه است.
این ماسک ابرسانی میکنه پوستو در حد عااالی.یعنی وقتی که ماسکو برمیدارید حس میکنید پوستتون یه مقداراومده بالا.اب میره زیر پوست.

من هفته پیش صورتم جوشهای قرمزوحشتناک زده بود.

یکچهارم پیازرنده کردم وباسفیده تخم مرغ همزدم20دقیقه گذاشتم تندی پیازبره.

صبح وظهروشب 15دقیقه این ماسک زدم عالی بودتمام جوشام خوبشد.

عسل ودارچین وابلیموهم میگن خوبه امتحان نکردم.

برنامه امروزم 

زدن روغن تركيبي به موهام دو ساعت قبل حموم

لوسيون به بدن

گلدن ماسك 

روغن كرچك به ابرو و زير چشم

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
بچه ها شماها كي مياين كه من اون موقع تاپيكو بيارم بالا كه شماها هم باشين

سما جان لطفا در مورد روغن هایی که به م،هات میزنی توضیح ب ه، چطور ترکیب می کنی و کی استفاده می کنی؟می خوام برای دختر م ک شش ساله استفاده کنث تقویت بشت. 

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
من از کرم مرطوب کنند هیمالیا استفاده می کنم خیلی سبک و زود جذب میشه جانسون هم دارم اونم خوبه

بو هم داره؟؟

بین این دوتایی که گفتی از کدوم‌بیشتر راضی هستی؟راستی دستتو تیره نمیکنه؟