2777
2789

سلام دوستان هميشه دوست داشتم راجع به مراقبت پوست و مو اطلاعات بگيرم و اطلاعات بدم پس خوشحال ميشم همراهيم كنين

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

خيلي كاراي طبيعي و گياهي ميشه براي پوست و مو انجام داد كه من به شخصه از خيلي چيزايي كه ياد گرفتم استفاده ميكنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي كاراي طبيعي و گياهي ميشه براي پوست و مو انجام داد كه من به شخصه از خيلي چيزايي كه ياد گرفتم است ...

برای موخوره چیزی میشناسید؟ من موهام بلند که میشه سرش دوشاخه میشه همیشه تا وسطای کمرم سالمه پایین ترش شکسته

دوستان برای جوش های زیر پوستی چیکارکنیم؟ من شهریور عروسیمه و به شدت نیاز ب ماسک خوب دارم،ممکنه راهنم ...

شنیدم گلاب و ابلیمو مرتب روزی چندبار با دستمال بزنی خوبه، امتحان نکردم، ولی خودم میکرودرم ابریژن کردم خوب بود 

بچه ها پوست و مو خيلي تو زيبايي تاثير ميذارن من خودم تغييرات رو پوست و موهامو ديدم و راضيم بياين باهم قدم به قدم پيش بريم منم چيزايي كه بلدمو و تجربه كردمو ميگم

😢 من همه موهام داره میریزه خیلی بدجور

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

هر قرص و امپولو ازمایشی امتحان کردم دکترای مختلف زفتم هیچ فایده نداشت pco هستم و بیچاره موهام کچل شد😢😢

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫