2777
2789

🔺🔺🔺دوستان یک دست صدا نداره🔺🔺🔺🔺

🚫🚫لطفا همتون تاپیک بزنید و بگید سایت درست کنن 🚫🚫

⛔⛔دارم تعلیق میشم سر گفتن کلمه حق⛔⛔

🚫🚫توجه توجه🚫🚫

⛔⛔ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی ✅کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

⁉️🔴- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

🔴۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

🔴۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

🔴🔴اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن🔺🔺

🔴🔴لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .🔺🔺

🔴🔴این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن🔺🔺

⛔🚫⛔🚫ما اینجا زندگی شخصیمون میذاریم نباید یه گزینه برا حذف عکسهای شخصی و داستان زندگیمون باشه تا شناسایی نشیم 

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تا یه مدتی جاهاش میمونه ولی اصلا نگران نباش بعدش همشون میرن

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

صورتم خیییلی زده ینی اصلا جا نیس ک دیگه بخاد بزنه بعدش ک خشک شد چیکار کنم زودتر برن

من بچه بودم اونموقع ده سالم بود ولی هیچی نزدم خودشون رفتن 

برا من روند خوب شدن جاشون طول کشید ولی خب رفتن

شما میخوای برو دکتر پمادی چیزی بده سریعتر برن

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋