2777
2789
عنوان

وای بچه ها چقدر ضرر کردم

315 بازدید | 17 پست

14 فروردین یک جفت گوشوارمو تنها داراییمو بردم فروختم 8700 که 700 تو بازار خرج کردم و 8 دیگه گذاشتم تو ارز که بره بالا بتونم گوشواره نو بخرم چون اونا شکسته بودن الان ارزها خییییلی اومده پایین 3 تومن ضرر کردم از اونور طلا بالا رفته از اونجام 1 تومن ضرر کردم 5 تومن دارم چیکار کنم کلی قرض و بدبختی بالا آوردیم این ۵ تومنم دیگه فکر نکنم طلا بشه برام چقدر دوست دارم یه چیزی  طلا بخرم چه کنم 

یه طلا دست دوم بگیر یامثلا آویزساعت

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزارم تو همون ارز بمونه شاید پولمو برگردونه آخه خیلی ضرر داد بهم تو 10 روز 3 میلیون

نمیدونم اونوامااگه خواستی برداری این کاروبکن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎