2777
2789
عنوان

کنکوریا کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 58 پست

والا من عصر اینجا از سر ناراحتی یه تاپیک زدم هست هنوز

یه کاربر وحشی اومد بیشتر اعصابمو خرد کرد

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کجا خوندی چی خوندی اصلا

خوندنم اوکیه بحثمون سر استرس دادنشه من گوشیمو کلا دادم مشاور کلا از خونه درنمیام هیچ رفیقی ام ندارم دودیقه از اتاق درمیارم مثلا تلویزیونی ببینم یا برم پیش گربه شروع میکنه جیغ و داد میگ کلا نباید از اتاقت درای فک کن 5 فروردین از استرس همش میوردم بالا رفتم بیمارستان یا مثلا ببین ی دفع میره کارنامه رقیب کلاسیم که پارسال پزشکی قبول شد میاره هر چی ام محبت کردم سکوت کردم فایده نداش امشب اتمام حجت کردم باهاش کلا جرف نزنیم باهم

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
خوندنم اوکیه بحثمون سر استرس دادنشه من گوشیمو کلا دادم مشاور کلا از خونه درنمیام هیچ رفیقی ام ندارم ...

من مامانم خداروشکر درکم میکنه بابام خیلی گیر میده ولی خوب از دست اینا میدم کتابخونه ساعت ۸ صبح میدم تا خود ۸ شب اونجا میخونن شبم میدم استراحت ببین میتونی برو کتابخونه هم محیطش خوبه هم گیر خانواده وجود نداره

مرد
اصلا نمیتونم بخونم نمیدونم چمه کتابو نمیتونم باز کنم حتی سرخورده شدم

ببین  صبح زود بیدار شدن به آدم واسه خوندن انگیزه میده  سعی کن همیشه صبح زود بیدار دوما برادری که علاقه داری شروع کن بعد هی به خودت بگو فقط ۵ دقیقه میخونم ۵ دقیقه اینجوری خودتو گول بزن یهو چشم تو وا میکنی میبینی درگیر درس شدی

مرد
من مامانم خداروشکر درکم میکنه بابام خیلی گیر میده ولی خوب از دست اینا میدم کتابخونه ساعت ۸ صبح میدم ...

اتفاقا امشب وسایلمو جمع کردم صب برم

بابامم دست کمی از مامانم نداره بعد تهشم اعتراض کنم فکر کردی چی میگن؟ میگن اره تو خوب خوندی خودت اخری حال خودتو خراب میکنی گند میزنی به کنکورت نمیدونم تو خانواده رو از هم میپاشونی چشت زدن فلان شدی ینی ی درصد نمیگن ما با کارامون ازارت میدیم

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
ببین  صبح زود بیدار شدن به آدم واسه خوندن انگیزه میده  سعی کن همیشه صبح زود بیدار دوما برا ...

من پایم قویه به نظرت میشه تو این دوماه کاری کرد؟

کنکور اردیبهشتم ثبت نام کردم

چی بخونم این دو هفته رو  

اتفاقا امشب وسایلمو جمع کردم صب برم بابامم دست کمی از مامانم نداره بعد تهشم اعتراض کنم فکر کردی چی ...

تو الان بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که یجور درس بخونی که قبول شی و به اینا ثابت کنی که کاملا راجبت اشتباه فکر میکردن

درضمن جمع کردی درسارو؟؟

من ریاضیم واقعا معظله

مرد
تو الان بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که یجور درس بخونی که قبول شی و به اینا ثابت کنی که کاملا راج ...

من ضعیف ترین و معظل برام فیزیکه