2777
2789
عنوان

فوبیای بیماری

237 بازدید | 27 پست

سلام

کسی مثل من هست که همش فک کنه بیماره؟

مثلا الان یه ماهه قسمت راست کمرم درد میکنه همش فک میکنم یه بیماری سخت دارم...

قبلا سردرد داشتم رفتم سیتی

یا همش آزمایش میدم 

بهش ک فک میکنم فشارم میوفته ضربان قلبم میره بالا

زندگیم مختل شده همش فکرم درگیره

کسی پیشنهادی داره یا کسی بوده مثل من باشه و حالش خوب شده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم فهمیدی فوبیای بیماری داری پس هرجات درد گرفت بدون چیری نیس والکی نگرانی پس بیخیالش باش

منم اینجور بودم امت هرجام درد گرفت بیخیالش شدم گفتم فقط زمانی میرم دکتر یا نگران میشم که واقعا علائم مشخص وبدی داشته باشم جالبه تمام درد هامم بعد یه مدت خوب میشد وپامم ب دکتر نمی‌رسید

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
منم همینم راهکار بدید    

خیلی سخته... خیلی زیاد .. با اطرافیانم هم نمیتونم زیاد صحبت کنم چون هرروز یه داستان جدید دارم.. روم نمیشه.. البته من تنها زندگی میکنم... به نامزدم میگم بعضی وقتا بعد میگم نکنه خسته شه از اینقد ناله من .. بگه اینم ک همش مریضه

سلامممم بخدا منم مثل توام دارم میمیرم از ترس بیماری

من برعکس سمت چپ کمرم مدت هاست درد میکنه نمیدونم چه مرگمه

حالا تو دکتر و ازمایش میری

من از ترس اینکه بهم نگن مریضی بد داری نمیرم میمونم و درد میکشم و با افکار بد پدر خودمو در میارم

من اینقدر فکر و خیال و استرس دارم واسه بیماری ک فشارم بالا میره برعکس تو

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸