2777
2789
عنوان

من خیلی کم حرفم چیکار کنم

133 بازدید | 8 پست

دوست من چون فقط پیش خونوادم بودم و تو محیط مهمونی و اجتماع  نبودم خیلی کم حرفم

چیکار کنم پرحرف بشم 

شده اطلاعات هم داشتم اما فقط تو چند کلمه خلاصه حرفمو گفتم اما بعضیا با همون اطلاعات نیم ساعتم میتونن حرف بزنن 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه بحث فقط این نیست

گاهی خودمم میام تو جمع حرف بزنم یهو وسط حرفم صحبتم رو یکی قطع میکنه و کلا موضوع گفت و گو عوض میشه

انگار نه انگار داشتم حرف میزدم...

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بهترین کار اینه که بری پیش مشاور خیلی کمکت میکنه در این مورد. من مشکل مشابه داشتم رفتم و حل شد تا حد ...

پول ندارم برم 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

آخه بحث فقط این نیست گاهی خودمم میام تو جمع حرف بزنم یهو وسط حرفم صحبتم رو یکی قطع میکنه و کلا موضو ...

بعد میتونی راجب حرف جدید اون شخص بحرفی  باز میشه ی کاریش کرد

بعد میتونی راجب حرف جدید اون شخص بحرفی  باز میشه ی کاریش کرد

نه واقعا به آدم بر میخوره

معمولا دیگه خیلی صحبت نمیکنم

خدایی توهینه دیگه. دو دقیقه نمیتونن یه حرفو گوش بدن؟ بعد انتظار دارن ساعت ها به حرفشون گوش کنی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊