2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا اینجوری شد

110 بازدید | 31 پست

خسته ام، نمیدونم کی کجای این کشور داره متنمو میخونه، برام دعا کن، فقط بگو خدا حال دلت و خوش کنه.

آنقدر خسته ام بخاطر بچه هام نمی‌تونم خودمو نجات بدم 

دلم داره میترکه

شوهری که نه به خودش میرسه و نه چندسالیه من و سفر برده، دائما مست و تا نیمه شب بیرون...

جدیدا هوای خیانت هم به سرش زده ...

شدیدا کمبود محبت دارم، شدیدا دلم یه همزبون میخاد 

اما حرفامو بیرون به کسی نمی‌زنم، خواهری ندارم که بگم ،رفیقی ندارم که بشنوه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلقین نکن به خدا توکل کن حالت خوب میشه 

یه آیه هست معروف به ذکر یونسیه میگه لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین زیاد بگو آروم میشی اون موقعی که حضرت یونس تو شکم نهنگ بوده این آیه رو خونده خدا هم گفته فستجبنالهم و نجیناه من الغم یعنی من تو رو اجابت می کنم و از غم نجاتت میدم بعد آیه یبعدش میگه نه فقط یونس هر کدام از مؤمنین موقع مشکلات به من رو بیارن نجاتشو میدم

شوهری که نه به خودش میرسه و نه چندسالیه من و سفر برده، دائما مست و تا نیمه شب بیرون... جدیدا هوای خ ...

عزیزمممممم می دونم خیلی سخته ولی باید تلاش کنی باید توکل کنی حدیث کسا بخون و از حضرت زهرا بخوا سر به راهش کنن باور کن کمکت می کنن

باهاش صحبتم کردی؟!

خیلی ...

اصلا درکی نداره ،نمیخاد که داشته باشه.

بچه هام، بچه هام کوچیکن،ضعیفن.هردوشون مریض میشن تند تند ..

میدونم بهم نمیده اونارو  نقطه ضعفمو میدونه