2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا اینجوری شد

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 31 پست
آنقدر صداشون میکنم جوابمو نمیدن یه عمر خونه پدر زجر کشیدیم، کتک خوردیم من و مادرم، فحش و ناسزا و در ...

فقط به صدا کردن نیست باید باور داشته باشی خدا رو..کمکت می کنه مگه میشه تو رو تا اینجا آورده باشی و بعد رهات کنه با یه مشاور صحبت کن یه تصمیم جدی بگیر تا بچه ها کوچیکن بزرگ تر که بشن تو این شرایط و جو متشنج اذیت میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط به صدا کردن نیست باید باور داشته باشی خدا رو..کمکت می کنه مگه میشه تو رو تا اینجا آورده باشی و ب ...

وقتی درکی از مشاور نداره، نمیزاره تنها جایی برم چکار کنم 

میگه مگه چکار کردم.... 

از امشب جامو ازش جدا کردم، دیگه نمی‌تونم تحملش کنم

به نظرم با یه مشاور صحبت کن اختلافات پدر و مادر خیلی رو بچه ها تاثیر منفی میزاره 

برا زندگیم دعا کن عزیزم. 

دارم میسوزم، من از گذشته سوخته بودم، از گریه های شبونه مادرم،از نداری و فقیری...

جونی تو تنم ندارم.دعا کن برام

برا زندگیم دعا کن عزیزم.  دارم میسوزم، من از گذشته سوخته بودم، از گریه های شبونه مادرم،از ن ...

اگه لایق باشم حتما دعاگو هستم

ولی یه چیز بهت بگم تو تنها کسی نیستی که داری با مشکلات دست و پنجه نرم می کنی همه گرفتارن هر کس به نحوی اگه سالمی خداروشکر کن من خودم الآن سه ماهه مریضم از این دکتر به اون دکتر تو از رفتارای شوهرت خسته ای من از درد 

اگه لایق باشم حتما دعاگو هستم ولی یه چیز بهت بگم تو تنها کسی نیستی که داری با مشکلات دست و پنجه نرم ...

عزیزم ....

انشالله که خدا شفات بده و خوب بشی.

میدونم، میگن کجاست که ناله عاشق نباشه.

عزیزم .... انشالله که خدا شفات بده و خوب بشی. میدونم، میگن کجاست که ناله عاشق نباشه.

ممنونم آره عزیزم همه گرفتارن هر کس به نحوی باید کنار اومد، باید ساخت زندگی همینه باز شکرگزر باش که جسمت مریض نیست شبا رو با درد صبح نمی کنی

مراقب خودت باش، مراقب بچه هات باش مریض نشین ضعف بچه هات و درمان کن ببین مشکلشون چیه شاید کم خونی دارن که زود به زود مریض میشن خلاصه اگه دنیا به ساز تو نمی رقصه تو به ساز اون برقص

ممنونم آره عزیزم همه گرفتارن هر کس به نحوی باید کنار اومد، باید ساخت زندگی همینه باز شکرگزر باش که ج ...

امیدوارم هرجا که هستی خدا پشت و پناهت باشه❣️❣️💚

مرسی عزیزم که آرومم کردی،خدا تن و دلتو آروم کنه خداروشکر میگم بازم 

آره عزیزم این دوره های شکرگزاری رو شرکت کن خیلی خوبه از این حس و حال منفی درمیای به داشته هات بیشتر فکر می کنی تا نداشته هات امیدوار میشی شایدم گشایشی برات ایجاد شد همه جی اونجوری شد که دوست داری