یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پسر من ۳۸ هفته دنیا اومد و شرایطش مثل پسر شما بود. موقع ترخیص از بیمارستان گفتن پایین نیومده، فرصت ۳ ماهه داد دکتر، بعدش بردیم سونو و دکتر گفت اومده پایین. نگران نباش حتما میاد پایین
البته نیاید بگید تو شوهرشو از کجا میدونی،من پرستارم خواهرشوهرم دفترچه پسرشو آورده بود که پیش دکتر براش سونو بنویسم اونجا توضیح داد
فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اره اولش معلوم بود خالیه، موقعی که اومد پایین متوجه شدم و چندبار به مادرم هم نشون دادم ولی برای اطمینان بعد همون۳ ماه که فرصت داده بودن رفتم و گفتن اومده پایین
بچش اونموقع دیگه بزرگ بود هم،متوجه نشدم عملش کرده باشن چون اگه کرده بود میگفت
شوهرشم کلا یه دونه ای بود
فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤