2777
2789

بیضه ی راست بچم بالاست وکیسش خالیه دکترگفت صبرکن تا۶ماه احتمال زیادمیاداگه نیادعمل توروخداکسی تجربشوداره.ازنگرانی دارم میمیرم ۲۰روزشه هرروزدارم نگامیکنم که اومده باشه سرجاش سونوندادیم هنوزولی روی ناحیه شرمگاهیش برجستگی داره یکم فکرکنم اونجاگیرکرده. بااین روحیم چطورصبرکنم ببینم چی بشه توروخداراهنماییم کنیدحتی ازغذاخوردنم افتادم.۳۵هفته بدنیااومدبچم یه دکترم گفت وقتت رسید۳۸ ۳۹هفته میادپایین کسی بودبچش خودبخودی بدون عمل بیاد؟اگه عمل کردیدچطوربودچقدرکشیدخوب بشه بیادسرجاش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من ۳۸ هفته دنیا اومد و شرایطش مثل پسر شما بود. موقع ترخیص از بیمارستان گفتن پایین نیومده، فرصت ۳ ماهه داد دکتر، بعدش بردیم سونو و دکتر گفت اومده پایین. نگران نباش حتما میاد پایین

عزیزم هیچوقت دست نزن بهش. هیچوقت

سعی نکن بیاری پایین 

برمیگرده. ولی نیومد هم یه عمل سرپایی هست نهایت دو ساعت وقت ببره

اصلا مساله مهمی نیست نگران نباش

و بازم تاکید میکنم هی تلاش نکن بیاری سرجاش بذاریش. یا خودش میاد یا ی عمل کوچیک لازمه

خواهر شوهرم هم شوهرش . هم پسرش همینطور بودن 

البته نیاید بگید تو شوهرشو از کجا میدونی،من پرستارم خواهرشوهرم دفترچه پسرشو آورده بود که پیش دکتر براش سونو بنویسم اونجا توضیح داد 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پسر من ۳۸ هفته دنیا اومد و شرایطش مثل پسر شما بود. موقع ترخیص از بیمارستان گفتن پایین نیومده، فرصت ۳ ...

عزیزم ازنظرظاهری خودت فرقشومیفهمیدی؟آخه الان قشنگ مشخصه یه کیسه شل هست وکوچیکتره اونیکه پره مشخصه.وقتی خوب شده بودخودت متوجه نشده بودی؟

چرا نگرانی من این موردو نداشتم ولی دخترم فتق اینگوینال داشت عمل کردم همون روزم ترخیص شد اینم راحته ن ...

خیلیامیگن عملش راحته ولی خیلی نگرانم دست خودم نیست کاش دیرمتوجه میشدم 😔دعاکن خوب بشه خودش

عزیزم ازنظرظاهری خودت فرقشومیفهمیدی؟آخه الان قشنگ مشخصه یه کیسه شل هست وکوچیکتره اونیکه پره مشخصه.وق ...

اره اولش معلوم بود خالیه، موقعی که اومد پایین متوجه شدم و چندبار به مادرم هم نشون دادم ولی برای اطمینان بعد همون۳ ماه که فرصت داده بودن رفتم و گفتن اومده پایین

عزیزم هیچوقت دست نزن بهش. هیچوقتسعی نکن بیاری پایین برمیگرده. ولی نیومد هم یه عمل سرپایی هست نهایت د ...

یه بارلمسش کردم ولی ترسیدم آسیب ببینه دیگه دست نمیزنم تاانشاله خودش بیاددعاکن برای پسرم عزیزم

خب عزیزم چی شدبچش؟خوب شدباعمل یابدون عمل؟

بچش اونموقع دیگه بزرگ بود هم،متوجه نشدم عملش کرده باشن چون اگه کرده بود می‌گفت 

شوهرشم کلا یه دونه ای بود

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اره اولش معلوم بود خالیه، موقعی که اومد پایین متوجه شدم و چندبار به مادرم هم نشون دادم ولی برای اطمی ...

عزیزم کی فهمیدی اومده پایین؟چندماهش بود؟ببخشیدزیادسوال میپرسم ازنگرانیمه.بعدبرای بچتون اولش کیسه خالیه بالاتربودوکوچیک ونامتقارن اونیکه آویزون وپر بود؟

بچش اونموقع دیگه بزرگ بود هم،متوجه نشدم عملش کرده باشن چون اگه کرده بود می‌گفت شوهرشم کلا یه دونه ای ...

اینایدونه نیستن یامیادپایین یاباعمل میارن پایین کیسش دوتاست فقط بیضه سرجاش نیست