2777
2789

روز سیزده بدر باهاشون رفتم بیرون بعد من شاغلم یکی از همون اقوامشون رفت ب گزینش ادارمون راجبم بد گفت خب گزینش هم منو خواست ولی مدرکی نداشتن خلاصه با ی تعهد گذشت کردن ( گفته بودن این خانم تو روز شهادت اومده بیرون رقصیده و فلان دقیقا این کارا رو کل خانواده و اقوام همسرم انجام دادن ) بجز ما دو نفر خلاصه من خیلی ناراحت شدم ب مادر شوهرم گفتم شما رفتید زدین رقصیدین پای من گیر افتاد اینا رو با اعصاب ناراحت گفتم بعد از اون روز نه خودش ن پدر شوهرم حتی زنگ نزدن ک بیا خونمون امروز به شوهرم گفتم تا دعوت نکنن نمیام خودت برو خونه بابات ....شوهرمم چیزی نگفت گفت بهت اصرار نمیکنم با دخترم رفتن منم استراحت کردم به کارام رسیدم فقط برام جالبه که چطور بمن میگفتن دخترم دخترم الان دو هفتس ی خبر از من نگرفتن بیشتر از پدر شوهرم ناراحتم ازش اصلا انتظار نداشتم اینقدر بی تفاوت باشه خلاصه خیلی ناراحتم واقعااا عروس هیچوقت دختر نمیشه خودتونو گول نزنید بمن میگفتن دخترم!! یبارم با اسم صدام نزدن همش فیلمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا دیگه چقدر حسودن🥴

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دقیقا به منم همش میگن دخترم

فقط تا وقتی خودشون کار دارن

سه روزه از کمر درد دارم میمیرم

از مادرم اینا دورم

همش غذا از بیرون میگیریم حالم داره بهم میخوره دگ از غذای بیرون

حتی نمیگه یه وعده من میام براتون درست میکنم یا شما بیاین خونه ما

حالا خواهرش دو روز زنگ نمیزنه از این سر شهر بلند میشه میره اون سر شهر ببینه چرا خواهرش زنگ نزده چطورشه

بعد مهمون ک داره به من زنگ میزنه بیا کمکم😐

دقیقا به منم همش میگن دخترم فقط تا وقتی خودشون کار دارن سه روزه از کمر درد دارم میمیرم از مادرم ا ...

این خود مادر شوهر منه یبار کرونا گرفتم حتی بهم زنگ نزد بعد خود شوهرم بهم گفت دیگ پامو تو خونشون نمیزارم ولی گفتم ول کن عیب نداره ‌.هر وقت مریض میشدم کلااااا منو فراموش میکرد یبار بهش گفتم درسته مریض بودم کرونا داشتم ولی تلفنم که کرونا نداشت 

وا خب کار شما به اونا ربطی نداشته که رفتی پریدی بهشون  والا حق دارن  برو یقه همونی که زی ...

بزور بردنم اینقدر اصرار کردن بعد خود مادر شوهرم مسبب اون رقصیدن شده بود حتی فیلم رو نشون اداره دادم گفتم ببینید من حتی بینشون نیستم دختر داشتم از کارم اخراج میشدم تو بودی ناراحت نمیشدی منم فقط ناراحتیم رو گفتم 

این خود مادر شوهر منه یبار کرونا گرفتم حتی بهم زنگ نزد بعد خود شوهرم بهم گفت دیگ پامو تو خونشون نمیز ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمیدونم چرا اینجورین بعد خودشون ک مریض میشن انقد آه و ناله میکنن انتظار دارن بری کاراشونو بکنی

مادرشوهرم پریود ک میشه انقد ناله میکنه زمینو زمانو میریزه بهم😐

بعد من سه روزه نمیتونم از جام تکون بخورم

اون پسر مجردشم میاد خونمون😂😂😂

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ نمیدونم چرا اینجورین بعد خودشون ک مریض میشن انقد آه و ناله میکنن انتظا ...

من تا دعوت نکنم نمیان خداروشکر بیشتر ما می‌رفتیم سمت اونا الانم که اینطور شده اصلا نرفتم و دیگ مهم نیست برام ولی الان ک تعطیل بود چند روزه خیلی حوصلم سر رفت جایی نبود بریم 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ نمیدونم چرا اینجورین بعد خودشون ک مریض میشن انقد آه و ناله میکنن انتظا ...

جوجو من فقطططططط می‌سوزم که فقط زبونی میگن دخترم ای ریدم ب دخترم گفتنشون

خب مگ من فهمیدم کی بوده نمیدونم کیه ولی خانوادم که بهشون گفتم گفتن دیگ حق نداری باهاشون هیچ جا بری&n ...

واقعا دیگه باشون جایی نرو 

خیلی واست دعا کردم که تو اداره برات مشکلی پیش نیاد 

امروزم تو فکرت بودم

التماس دعا