2777
2789
عنوان

قرص ال دی رو قطع کنم پریود میشم ؟

584 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من دو هفته ی دیگه عروسیمه و تاریخ پریودیمم دقیقا همون روزاس‌ میخواستم پریود نشم قرص خوردم اما چون تاحالا نخوردم  حالمو خیلی بد میکنه بی‌حالم و حالت تهوع دارم

از سه شنبه دارم میخورم اگه الان نخورم دیگه پریود میشم ؟ چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پریود بشم الان تا ‌‌دو هفته ی دیگه تموم میشه 

خودت حساب کتاب کن ببین چند روزه ای 

آخه یکی فرداش میشه یکی 3،4روز بعدش

چرا انقدر زود خوردی؟ 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

نخور

۵روزقبل پری بخور

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
دوستم ماماعه اون گفت از سه شنبه بخورم 🤦🏻‍♀️

ببین قطع کنی میشی دیگه

حالا یا فرداش یا تا نهایت 3،4روز بعدش

دیگه اگه تا عروسیت پاک میشی قطع کن دیگم لازم نیست بخوری

وگرنه ادامه بده

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

خب ول‌کنم پریود میشم الان

۳روزبعدقطع ممکنه بشی

فقط۳روزخوردی؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
ببین قطع کنی میشی دیگه حالا یا فرداش یا تا نهایت 3،4روز بعدش دیگه اگه تا عروسیت پاک میشی قطع کن دی ...

اره عروسیم ۱۳اردیبهشته اگه سه چهار روز دیگم بشم تا اون موقع تمومه

اره سه روزه

فکرنکنم تاثیری داشته باشه

نزدیک عروسیت بخور

خیلی بده ادم حس میکنه سم خورده منم میخوام برم مسافرت چند وقت دیگه مجبورم واس اینکه مسافرتم کوفتم نش ...

خیلی بده بنظرم پریود میشدم راحت تر بودم چون از روزی که میخورم هر روز دارم بی دلیل گریه میکنم 😂😂