سلام دوستان من دو هفته ی دیگه عروسیمه و تاریخ پریودیمم دقیقا همون روزاس میخواستم پریود نشم قرص خوردم اما چون تاحالا نخوردم حالمو خیلی بد میکنه بیحالم و حالت تهوع دارم
از سه شنبه دارم میخورم اگه الان نخورم دیگه پریود میشم ؟ چیکار کنم؟
خیلی بده بنظرم پریود میشدم راحت تر بودم چون از روزی که میخورم هر روز دارم بی دلیل گریه میکنم 😂😂
من تهوع میگیرم😖چند ساله نخوردم ولی مجبورم ب زودی بخورم
دقیقا منم چند سال پیش مسابقه ورزشی داشتم خوردم پریود نشم یه تهوع بدی داشتم مجبور شدم برم پیش دکتر قرص ضد تهوع بده منم با خودم گفتم پریود میشدم بهتر بود😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .
اگه از ده روز قبل شروعکنی بهتره من که خیلی زود شروع کردم 🤦🏻♀️
ممنون ازت
۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .