2777
2789
عنوان

پول تقلبی 🙄💔

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 18 پست
آره راست میگی ولی تقصیر بانکم هست این همه پول متفاوت چاپ می‌کنه  چرا باید دو مدل پنجاهی داشته ...

احتمالش هست اشتباه کرده باشه

عزیزم چ ی مدل چ صد مدل از همشون تقلبی درمیارن هیچ فرقی نداره

من کارمند بانکم زیاد از اینا دیدم

احتمالش هست اشتباه کرده باشه عزیزم چ ی مدل چ صد مدل از همشون تقلبی درمیارن هیچ فرقی نداره من کارمن ...

عههه خب زود تر میگفتی عزیزم وایسا چند تا عکس بفرستم الان به قرمزا هم شک کردم

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالش هست اشتباه کرده باشه عزیزم چ ی مدل چ صد مدل از همشون تقلبی درمیارن هیچ فرقی نداره من کارمن ...

بعضیا شون مثل این صفر سبزش یکم قرمز شده 🙄 طبیعیه؟

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
بعضیا شون مثل این صفر سبزش یکم قرمز شده 🙄 طبیعیه؟

عزیزم از روی عکس مشخص نمیشه

من با دست میشمارم از روی جنس کاغذش ک زیر دستم میاد تشخیص میدم

این قرمزا گوشه اش ی شکل کبوتر مانند داره ک اگه تو نور بگیری مشخص میشه اونایی ک تقلبی هستن شکل کبوتره خیلی ضایع اس انگار ک ی بچه نقاشیش کرده باشه

البته بازم باید اصلش رو دیده باشی بتونی تشخیص بدی