2777
2789
عنوان

من زیاد فالل گرفتم یک سوالی دارم

108 بازدید | 19 پست

من زیاد فالل گرفتم بعد از چند نفر 

سوال من اینه که یکی که اولین بار برام گرفت گفت امسال دیگه برج ۶ ازدواج دارم و کیسم امسال تا خرداد  خبرش میشنوم برمیگرده

به نظرتون اتفاق میوفته یا ن

از یکی پرسیدم گفت فالل های گذشته فراموش کن فالل الان بچسب به نظرتون اتفاق میوفتع یا ن؟

میشه لطفا اگر برای خودتون ارزش قائل هستید چند روز تاپیک نزنید؟ 

پیرو تاپیک مونا تهرانی خجالت بکش 

لطفا با چند روز تاپیک زدن مشکلی برای شما پیش نمیاد اما شاید یه فکر به حال سایت بکنن 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصن فا.ل پشت سرهم سنگینی میاره اگه اتفاقی هم بخواد بیفته نمیفته بیخیالش باش

یعنی چی چون زیاد فالل گرفتم از چند نفر بعد کسی که برام شهریور ماه گرفت گفت سال دیگه نشست ازدواج میبینم میخوام ببینم انجام میشه یا ن چون از اسنفد دیگه نگرفتم سواله برام 

پس چرا اینجا همع پول میدن فا،ل میگیرن  ب من ک میرسن رایگان مبخان؟  سوالع واقن

میشه بگی گلم به نظرت فالل های قدیمی اتفاق میوفته مثلا شهریور ماه گفت کیس برگشت داره تا ۸ وعده خبرش میاد و نشست ازدواجی برات میبینم سال دیگه برج شیش بعد اتفاق میوفته یا فاللل زیاد گرفتم اتفاق نمیوفته ذهنم درگیره