2777
2789
عنوان

باردارم حال روحی و جسمیم خوب نیست

168 بازدید | 9 پست

سلام،من هفته ی ۱۳ بارداری هستم بیشتر از یک ماهه سینوسام عفونت کرده دکتر هم رفتم چرک خشک کن خوردم خوب نمیشم از یه طرف حالت تهوع و استفراغ دارم ماه پیش خونریزی کردم الان تبدیل به لکه بینی شده میدونستم اینهمه بلا سرم میاد باردار نمی‌شدم یه دختر هفت ساله دارم دوست داشتم این یکی پسر باشه تو سونوی دوازده هفته و پنج روز گفت هفتاد درصد دختره

🚫توجه توجه🚫

ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

۱- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن

لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .

این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سرم نمکی تذریقی(میدونم سرم مخصوص شستشو هم هست،تزریقی ها استریلن بهترن)

بینیتو روزی ۳ بار با یه سرنگ ده سیسی شستشو بده 

اسپری بینی هم خیلی کمک میکنه روزی دو بار

تا سینوسات خوب بشن ، تجربشو دارم ،درمان سریعش همینه 

راحب بارداری هم نظری ندارم🫠