2777
2789
عنوان

منظره های گرگان +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 76 پست
آره طبيعتش مثه شماله آب و هواشم خود گرگانه

عه چقد جااالب!!!! خیلی جذابه .. انگاری قشنگتره  
عکسای دیگه حجمشون زیادن لود نمیشن اینایی ک با گوشی گرفتم فقط تونسم بذارم .وگرنه اونا حرفه ای ترن  

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصل بلاد كفر امريكا

ناف بلاد کفری
فک نمیکردم انقد قشنگ باشه

عه چقد جااالب!!!! خیلی جذابه .. انگاری قشنگتره     عکسای دیگه حجمشون زیادن لود نمیشن اینای ...

من ٢٢ سال شمال زندگي كردم از همه قشنگياش خبر دارم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
اينم جلوي در وروديمون 😃😃

وسط جنگله خونتون؟! اینجا شهرک سروشش حدودا اینجوریه .. ولی خب ما ورشکسته ها فقط میریم اونجاها عکس میندازیم خونه نداریم  

من ٢٢ سال شمال زندگي كردم از همه قشنگياش خبر دارم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اوووو 22 سال .. پ از منم بیشتر خبر داری  گرگان بوودی؟؟؟؟

وسط جنگله خونتون؟! اینجا شهرک سروشش حدودا اینجوریه .. ولی خب ما ورشکسته ها فقط میریم اونجاها عکس مین ...

اره

همه خونه ها وسط جنگله

يه رودخونه هم داره پايين جنگل كه بارون مياد صداش آدمو رواني ميكنه

عاشقشم

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
اوووو 22 سال .. پ از منم بیشتر خبر داری   گرگان بوودی؟؟؟؟

نه ساري

ولي گرگانم زياد اومدم

نه ساري ولي گرگانم زياد اومدم

عاها بازم نزدیک بودی پس ..

اره همه خونه ها وسط جنگله يه رودخونه هم داره پايين جنگل كه بارون مياد صداش آدمو رواني ميكنه عاشقش ...

خیلیییی باحاله   منم زیاد تجربش کردم

خیلی قشنگه منم یه جایی میشناسم که پر از زیباییه

خب بهمون میگی کجاس؟