2777
2789

برگشت؟

چجوری از فکرش در اومدین؟

طرف نه تنها تو حرف بلکه در عمل و هدیه خریدن هاش و رفتارهاش جوری برخورد میکرد که حتی بزرگترهام و روانشناسم فکر میکردن آدم خوبیه

انتظار نداشتم یه آدم با تحصیلات بالا و شغل و موقعیت خوب و این همه جنم کار کردن و اون همه ابراز عشق و هدیه و توجه و.... یهو بدون هیچ حرفی بدون هیچ توضیحی سر یکبار عصبانیت از سر پیام ندادنش تو‌ چند روز شکایت کرد منی که نه آویزون بازی در آوردم نه مزاحمش بودم نه گیر بودم نه هیچی

مگه نمیگفتن مردا دختری رو که دوست داشته باشن براش خرج میکنن وقت میذارن. خب این که این همه خرج کرد و چقت گذاشت(تاپیک قبلیم گفتم چیکارا کرد) پس چی شد؟

یهو بدون حتی خدافظی ولم کرد رفت. چرا؟ چطور ممکنه؟ چقد طول میکشه خوب بشم؟ شهامت بلاک کردن یا قطع ارتباط مدارم. الان ۱۲ روزه تقریبا هیچ پیامی بهم ندادیم و تنها ارتباطمون سین کردن استوریهام بود. منم استوری معمولی میذاشتم و مثلا به روی خودم نمیاوردم

دیگه آدم به کی اعتماد کنه؟

فقط قرص آرامبخش میخورم بی حس شم کاش انقد حساس نبودم

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا ک ارام بخش نخور منم ی رابطه طولانی مدت داشتم و بعدش که کات شد کلا ۶ ماه زندگیم رو هوا بودش ولی خوب شد 

فقط بهش زمان بده سعی کن بپذیری و دیگه ب اون ادم اعتماد نکنی 

سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی 

وقتتو پر کن تا کمتر بهش فکر کنی 

ورزش ترجیحا 

دوس پسرت بود یا نامزد؟

دوس پس ی که تقیریبا آسنا بود و خودش خیلی حرف ازدواج میرد. من اصن فاز ازدواج نبودم. ولی یک رابطه متعهدانه رو میخواستم ولی بخدا خودش هزاران بار نشست که منو قانع کنه که ازدواج خوبه و بیا با هم ازدواج کنیم

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝
دوس پس ی که تقیریبا آسنا بود و خودش خیلی حرف ازدواج میرد. من اصن فاز ازدواج نبودم. ولی یک رابطه متعه ...

درکت میکنم عزیزم

منم 9 ماهه جدا شدم اذیت بودم اوایلش مخصوصا وقتی ک کنکور داشتم و باید خودمو سر پا نگه میداشتم 

یکم بهترم الان گهگاهی دلم میگیره گذر زمان دوای دردته خودتو سرگرم کن اینن مدت