2777
2789

شاگرد اول کلاسمون ک همه نمره هاش تو رشته تجربی بیست بود چن ساله پشت کنکوره و اصلا رتبه نمیاره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرخالم خیلی میخوند و نمونه دولتی بود 2 سال 50 هزار اورد

اما اون یکی دختر خالم مدرسه معمولی و.. سال دومش 3 هزار اورد

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

خودم ، انقدر همه از رتبه ام تعجب کردن بعد از ۱۱ سال هنوز میگن 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

اره خواهرم خودش کشت برای درس خوندن اما نتونست رتبه بیاره

ولی من اصن نمیخوندم البته تنبل  انچنانی نبودم حقوق قبول شدم

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

اره خیلی هستن 

البته الان دیگه چنین چیزی نیست 

قبلا طرف شاگرد اول مدرسه بود میرفت سرجلسه هیچی به هیچی 

یا بلعکس نمرات خوبی نداشت اما کنکور رو عالی میزد 

الان نه دیگه چون هم نمرات مهمه هم کنکور هر دوش موثره 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من دخترخالم رفت دانشگاه آزاد شهر خودشون خیلی هم میخوند ولی پدر مادرش گفتن ارزش نداره بره شهر دور خیلی هم پولدار نیستن ولی میگفتن اون پول هزینه رفت وآمدش میشه و استرس کنکور اینا خو مستقیم میفرستیم آزاد